Обговорення користувачки:Helixitta/Вашу сторінку вилучають за рекламний стиль

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
No-spam
No-spam

У Вікіпедії заборонена реклама. Крапка.

Це не лише через те, що рекламний стиль не є енциклопедичним (ви ж не очікуєте побачити в британській енциклопедії рекламу якогось фаст-фуду зі словами «він найкращий, треба їсти лише там», правда? А чим Вікіпедія гірша?) А ще через те, що на кожне твердження треба авторитетне джерело. Ви можете написати «найкращий», але тоді треба додати надійне, незалежне авторитетне джерело.

Наприклад, науковий журнал Nature reviews. Genetics вважається найвпливовішим в галузі генетики. Але на то є коефіцієнти впливовості, які рахуються незалежно від Nature Publishing Group, і всі генетики той журнал знають і мріють там публікуватися. Тому таке твердження допустимо. А от те, що не перевіряється і не підтверджується джерелом — ні, і вважається рекламою та вилучається.

Що робити?! Прибирайте рекламу, переписуйте на енциклопедичний стиль та доводьте статтю до нейтральної точки зору.

Але цілком може в результаті статися, що ваша стаття не підпаде під критерії значимості і тоді дивіться пункт «Невідповідність критеріям значущості».


Отримали відповідь? — Тоді добре. Ні, — можна повернутись до «по пунктам»




Стаття "Татомир Юрій Ігорович"[ред. код]

Вітаю, Статтю не можна кваліфікувати за ознакою рекламного стилю та спаму з огляду на нейтральність викладення та підкріплення інформації посиланнями. Стаття не містить жодного компліментарного формулювання. У статті викладені виключно факти біографії із професійного та громадського життя. --OlegZybeen (обговорення) 12:06, 22 липня 2022 (UTC)[відповісти]