Обговорення користувачки:Helixitta/З Вашою сторінкою несправедливо обійшлися

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Треба пам'ятати, що Вікіпедію редагують, пишуть і адмініструють люди. Більш того ці люди все це роблять на волонтерських засадах, безкоштовно, без попередніх курсів "як стати класним вікіпедистом-адміністратором для новачків" тощо. Тому розсуди їхні намагаються бути об'єктивними. Але кожному притаманно помилятися, і у кожної людини своя точка зору.

Тому якщо вашу сторінку вилучають/от-от вилучать, будь ласка, не ображайтеся та не намагайтеся знайти винних.

Можливо, вас не зрозуміли. Можливо, в сторінці було не так добре все описано, як вам здавалося. Можливо вирішили, що три джерела - це недостатня верифікованість інформації. Можливо всі ці реакції адміністраторів були помилковими. Але не треба витягати сокиру і йти в священний бій. Важко одночасно допомагати іншому користувачу і самому відбиватися від звинувачень. Тому обирайте одне, що вам потрібно: допомогу або звинувачення.

Що робити?! Будь ласка, спокійно, максимально беземоційно[1] опишіть проблему мені[2] або на сторінку відновлення вилучених сторінок, або на сторінку обговорення кандидатів на вилучення тієї дати, де опинилася ваша стаття. Вам допоможуть


Отримали відповідь? — Тоді добре. Ні, — можна повернутись до «по пунктам»




  1. бо емоції затьмарюють розум і не дозволяють за купою тексту виявити суть
  2. чогось же вас до мене затягнуло?