Обговорення користувачки:JTs/Архіви/2016

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Стать

Вітаю! Бачу, що Ви — жінка, або принаймі жіночі закінчення у дієловах використовуєте. Якщо хочете, щоб у юзер-боксах висвічувало не «користувач», а «користувачка», то після назви юзербоксу додайте |f, наприклад {{Користувач_з_України|f}}. І дуже цікаво, щодо книжок у РуВікі і статті про альбом. Чи можна розширити статтю за рахунок них?--З повагою, TnoXX parle! 07:24, 9 квітня 2016 (UTC)

TnoXX, дякую за підказки) Щодо книг - вони включають в себе історію гурту до альбому The Resistance. Хоча, дивлячить на цю статтю, думаю слід очікувати додання нових глав до книги «Out of This World: The Story of Muse».--JTs (обговорення) 09:26, 9 квітня 2016 (UTC)

Продовження WikiPhysContest-2016

Шановий учаснику конкурсу! Раді повідомити Вам, що період написання статей продовжено до 14-го травня, Дня астрономії в 2016 році. До 23:59 Ви можете редагувати свої статті в рамках конкурсу. Визначення переможця перенесено на 28 травня, а церемонію нагородження на початок червня. Сподіваємося, Ви використаєте ці додаткові 10 днів, аби вдосконалити свою статтю. Успіхів!

З повагою, оргкомітет конкурсу 08:56, 29 квітня 2016 (UTC)

Результати конкурсу й церемонія нагородження

Шановний учаснику конкурсу WikiPhysContest-2016! Раді привітати Вас із закінченням нашого конкурсу!
Результати конкурсу можна знайти на сторінці конкурсних статей, призові місця позначені кольором.

Хочемо подякувати Вам за Вашу участь. Завдяки Вам та іншим учасникам в українській Вікіпедії з'явилося понад 90 статей про астрономію та фізику, приблизно половина з яких є великими, якісними статтями, а кільканадцять з них є надякісними статтями-гігантами, які скоріш за все стануть добрими та вибраними статтями в українській Вікіпедії — взірцями для інших. Незалежно від місця, яке Ви зайняли, Ваш вклад є дуже важливим для нас та української Вікіпедії — Ви долучилися до створення десятків мегабайтів якісного україномовного науково-енциклопедичного контенту, ми Вами пишаємося!

Нам також приємно запросити Вас на церемонію нагородження, що відбудеться в суботу 2 липня, об 11:00, у Дзеркальній залі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка (Львів, вул. Університетська, 1). На всіх присутніх на церемонії чекатимуть купа сувенірів від ГО «Вікімедіа Україна», кава, чай та печиво, а також приємна компанія людей, небайдужих до фізики, астрономії та Вікіпедії.

Бажаємо Вам залишатись активними у Вікіпедії!
Ще раз дуже дякуємо за Вашу участь і з нетерпінням чекаємо на Вас у Львові!

З повагою, оргкомітет конкурсу 14:48, 15 червня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо

Вітаю @JTs:, запрошую вас до участі у вересні (за 2 тижні) у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися.--Yasnodark (обговорення) 12:20, 19 серпня 2016 (UTC)