Обговорення користувачки:Kolodnytska

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Лорен Вайсбергер "Диявол носить Prada"

[ред. код]

Про автора

[ред. код]

Лорен Вайсбергер народилася в Скрантон , штат Пенсільванія , в сім'ї шкільної вчительки та біржового брокера. Її сім'я є єврейською , і Лорен виховали в дусі консервативного іудаїзму. Коли Лорен було одинадцять , її батьки розлучилися , і мати, забравши її і сестру , переїхала в інше місто штату Пенсільванія.
У 1995 році Лорен закінчила школу South Whitehall Township's Parkland , неподалік від містечка Allentown . У школі вона займалася спортом , брала участь в різних заходах і проектах. Після школи Лорен поступила в Cornell University in Ithaca в Нью -Йорку.
Після коледжу вона подорожувала через Європу , Ізраїль , Єгипет , Йорданію , Таїланд , Індію , Непал , а також Гонконг . Повернувшись додому , вона переїхала на Манхеттен , і була найнята в якості асистента головного редактора Ганни Вінтур в Vogue.
Лорен пропрацювала в журналі рівно 9 місяців , після чого звільнилася і зайнялася журналістської кар'єрою : вона писала рецензії для Departures Magazine an American Express. Вона також опублікувала статтю в журналі Playboy в 2004 році. Після вона зайнялася написанням заміток про свою роботі в Вог , і через пару тижнів роман був готовий.

Вейсбергер в даний час проживає в Нью -Йорку.


Про книгу

[ред. код]

У квітні 2003 була видана її книга Диявол носить Prada. Книга сподобалася публіці і протягом року входила в список бестселерів The New York Times, а також була переведена на десятки мов.
Диявол носить Прада - це гучний роман прославленої письменниці Лорен Вайсбергер.
Диявол носить Прада - історія про простій дівчині, провінціалки з великими амбіціями і захмарними мріями. Андреа Сакс відразу після закінчення університету наймається помічницею головного редактора модного журналу Подіум. Їй доводиться виконувати ексцентричні, глузливі і примхливі завдання і вимоги свого боса. Вона терпить все, тому що знає, якщо вона витримає цілий рік під її керівництвом, то перед нею відкриються всі двері ...

У 2005 році був вийшов у світ другий роман письменниці - У кожного своя ціна'. У 2006 році в США вийшов фільм Диявол носить Prada, де головні ролі виконали Енн Хетевей і Меріл Стріп. Остання була номінована за цю роботу на премію Оскар.