Обговорення шаблону:Людські втрати внаслідок російського вторгнення протягом 1 липня — 5 вересня 2014 року

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

необхідні уточнення[ред. код]

Графік вражаючий. Але

  • Назва шаблону (12 лютого 2015) суперечить консенсусній назві статті Війна на сході України та висновку вп:Перейменування статей/Вторгнення російських військ на схід України → Війна на сході України (10 червня 2014).
  • Необхідні АД про те, що існувало російське вторгнення раніше 23/24 серпня 2014 року. Не десятки диверсантів та провокаторів, а саме вторгнення (військова справа) російських військ (звісно, за межами Криму, де було безперечне вторгнення, але втрати поодинокі).
  • Графік однозначний, що ненауково та суперечить правилам Вікіпедії. Необхідні джерела даних та оцінка їх достовірності. На війні усі брешуть, називаючи це військовою хитрістю чи державною таємницею. Гелетей брехав до втрати реальності, комбати теж дають суперечливу інформацію, не кажу вже про лугадонів.

Юрій Дзядик в) 09:31, 27 лютого 2015 (UTC).[відповісти]

Вітаю. Не став нічого нового шукати, а лише узагальнив наявну у Вікіпедії інформацію. Це лише графічне відображення статей Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну (2014), Втрати силових структур внаслідок вторгнення в Україну російських військових формувань з 24 серпня 2014 року та Втрати силових структур внаслідок російського вторгнення в Україну (2015). Фактичний графік може кардинально мінятися в гіршу сторону, адже доля значної кількості людей не відома, тому в майбутньому маю намір періодично сторінку оновлювати --Veoret (обговорення) 13:29, 27 лютого 2015 (UTC)[відповісти]