Одружені … та з дітьми (сезон 1)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Перший сезон телесеріалу «Одружені … та з дітьми» знайомить нас з головними персонажами телесеріалу: Елом, Пеггі, Келлі та Бадом Банді, а також Стівом та Марсі Роадс — їхніми сусідами. Сезон відрізняється від інших тим, що у ньому, на відміну від наступних, можна бачити, як Пеггі прибирає будинок і веде звичайний образ життя для домогосподарки. У цьому сезоні також Ел вперше називає Марсі «куркою». Також у цьому сезоні ми дізнаємося походження Пеггі.

Дата показу Оригінальна назва Українська назва Сценарист(и) Режисер(и)
1.01 5 квітня, 1987 Pilot Пілотна серія Майкл Г. Мойє, Рон Левітт Лінда Дей
Ел та Пеггі Банді — рядова сім'я з Чикаго. Раніше у Ела та Пеггі не було близьких друзів. Але тут у них з'являються нові сусіди — Стів та Марсі Роадс. До зустрічі з сімейством Банді вони були звичайною щасливою парою…
1.02 12 квітня, 1987 Thinnergy Фінергетика Майкл Г. Мойє, Рон Левітт Лінда Дей
Марсі дає Пеггі почитати книгу «Фінергетика», яка розповідає про здоров'я. Під враженням від прочитаного, Пеггі сідає на сувору дієту і намагається змусити сімейство послідувати її прикладу. Але родина сильно опирається цьому.
1.03 10 травня, 1987 Sixteen Years and What Do You Get 16 років і що ти отримав Кетрін Грін, Річард Гурман Лінда Дей
Ел не може придбати подарунок для Пеггі на честь 16-річчя їхнього спільного життя, так як його кредитна картка, здається, заблокована.
1.04 19 квітня, 1987 But I Didn't Shoot the Deputy Але я не стріляв у твою собаку Рон Бурла Лінда Дей
Родина Банді та їхні сусіди Роадси дізнались про пограбування по сусідству. Чоловіки вирішили захистити свої будинки. Ел купив пістолет. Стів купив собаку. Одного разу вночі Ел почув шум і застрілив сусідську собаку, вирішивши, що це грабіжник.
1.05 3 травня, 1987 Have You Driven a Ford Lately? Ти коли-небудь водив Форд? Кетрін Грін, Річард Гурман Лінда Дей
Ел та Стів остаточно стали друзями. У них знайшлося спільне хобі — ремонт старого Мустанга. Пеггі та Марсі разом обговорюють своїх чоловіків.
1.06 26 квітня, 1987 Whose Room is it Anyway? То кімната у будь-якому випадку? Марсі Восбург, Сенді Спранг Зен Базбі
Стів та Марсі вирішили прибудувати до будинку додаткову кімнату, це дозволить зекономити на податках. Ел намагається переконати Стіва побудувати кімнату для більярду, а Пеггі та Марсі хочуть тренажерну залу.
1.07 7 червня, 1987 Al Loses His Cherry Ел втрачає свою вишеньку Марсі Восбург, Сенді Спранг Арландо Сміт
Іноді Ел проводить час у будинку Люка Вентури після втомлюючої його боротьби з Пеггі.
1.08 31 травня, 1987 Peggy Sue Got Work Пеггі влаштувалась на роботу Еллен Л. Фогл Лінда Дей
Пеггі хоче придбати відеомагнітофон, але Ел не збирається його купувати. Тоді вона починає працювати у магазині виключно заради грошей, що дискредитирує її та відношення Ела до неї.
1.09 17 травня, 1987 Married … without Children Одружені … без дітей Ральф Фаркер Лінда Дей
Намагаючись прикрасити сімейне життя, Ел та Пеггі вирушають у готель, поки Стів та Марсі залишаються наглядати за Бадом та Келлі. Роадси скоро дізнаються, що, погодившись придивитись за дітьми Банді, зробили велику помилку, так як діти влаштовують страшний безлад.
1.10 24 травня, 1987 The Poker Game Гра у покер Майкл Г. Мойє, Рон Левітт Брайан Левант
Ел запрошує Стіва пограти у покер, і Стів програє свій чек з зарплатнею Елові. Боячись зізнатися у цьому Марсі, Стів намагається вмовити Пеггі віддати назад його чек.
1.11 21 червня, 1987 Where's the Boss? Де бос? Марсі Восбург, Сенді Спранг Лінда Дей
Думаючи, що його бос помер, Ел намагається знайти іншу роботу, поки раптом не отримує зарплатню та аванс.
1.12 14 червня, 1987 Nightmare on Al's Street Жах на вулиці Ела Майкл Г. Мойє Лінда Дей
Стів їде у справах, а у Марсі з'являються сексуальні фантазії, у яких несподівано присутній Ел. Марсі стає настільки погано, що вона розповідає про це Пеггі, яка намагається дати їй пораду про те, як уникнути сексуальних фантазій з її чоловіком.
1.13 28 травня, 1987 Johnny Be Gone Покійний Джонні Кетрін Грін, Річард Гурман Лінда Дей
Ел та Пеггі запізнюються, збираючись піти на закриття їх улюбленого кафе, якраз у цей час Бад та Келлі потребують їхньої допомоги. Тим часом Стів та Марсі готують вечірку для дуже важливих гостей.