Паддінгтон в Перу

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Паддінгтон в Перу
Жанр кінокомедія
Режисер Dougal Wilsond
Кінокомпанія StudioCanal і Heyday Films
Мова англійська
Країна  Велика Британія
 Франція
IMDb ID 5822536

Паддінгтон у Перу (англ. Paddington in Peru) — майбутній британсько-французький сімейний комедійний фільм режисера Дугала Вілсона про ведмежатку Паддінгтона. Фільм стане третьою частиною серії фільмів про Паддінгтон і продовженням фільму «Пригоди Паддінгтона 2» (2017). Паддінгтона знову озвучив Бен Уїшоу, у ролях другого плану — Х'ю Бонневілль, Емілі Мортімер, Джулі Уолтерс, Джим Бродбент, Олівія Колман та Антоніо Бандерас.

Зйомки розпочалися у липні 2023 року і завершились у жовтні того ж року та пройшли у Великій Британії, Колумбії та Перу.

Прем'єра фільму у Великій Британії запланована на 8 листопада 2024 року.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Паддінгтон разом зі своєю прийомною родиною Браунів вирішує вирушити на свою батьківщину - Перу, щоб побачитися зі своєю улюбленою тіткою Люсі. Але коли Паддінгтон і Брауни перебувають у будинок для літніх ведмедів, в якому останні кілька років проживала тітка Люсі, на них чекає неприємний сюрприз - тітка Люсі вирушила в таємничий квест Амазонкою, і ніхто не може її знайти. Паддінгтон вирішує щоб те не стало знайти тітку Люсі і врятувати її і разом з Браунами вирушає в повну небезпек і пригод подорож по Амазонці.

В ролях

[ред. | ред. код]
Персонаж Виконавець
Паддінгтон Бен Уішоу
Тітонька Люсі Імельда Стонтон
Місіс Мері Браун Емілі Мортімер
Містер Генрі Браун Хью Бонневілль
Місіс Берд Джулі Уолтерс
Хантер Кебот Антоніо Бандерас
Містер Грубер Джим Бродбент
Джонатан Браун Семюел Джослін
Джуді Браун Мадлен Харріс

Примітки

[ред. | ред. код]