Поклик Тру

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Поклик Тру
Tru Calling
Тип Телесеріал
Телеканал(и) Fox
Дистриб'ютор(и) 20th Televisiond
Жанр Містика, наукова фантастика
Тривалість 43 хв.
Компанія Original Film
Oh That Gus!, Inc.
20th Century Fox Television
Керівник проєкту Jon Harmon Feldmand
Ідея Джон Хармон Фелдман
У головних ролях Еліза Душку
Зак Галіфіанакіс
Шон Рівз
Ей Джей Кук
Джессіка Коллінз
Бенхамін Бенітес
Меттью Бомер
Джейсон Прістлі
Музика на початку «Somebody Help Me», виконавець — Full Blown Rose
Композитор Full Blown Rosed
Країна-виробник США
Мова оригіналу англійська
Кількість сезонів 2
Кількість серій 26 + 1 Список серій
Посилання

«Поклик Тру», неоф. «Повернути з мертвих» (англ. Tru Calling) — американський містичний телесеріал, який транслювався на Fox Network з 2003 по 2005 рік. Творець — Джон Хармон Фельдман, продюсери — Original Film, Oh That Gus!, Inc. і 20th Century Fox Television.

Сюжет обертається навколо Тру Девіс (грає Еліза Душку), яка працює в міському морзі. У ході її роботи тіла померлих людей починають говорити з Тру, просячи її про допомогу. Тру переноситься свідомо в їхній останній день життя, намагаючись урятувати їх від смерті.

Сюжет[ред. | ред. код]

Тру Девіс (Еліза Душку) — молода жінка, яка хоче піти в медичну школу після закінчення коледжу. Коли її стажування в місцевій лікарні провалюється, Тру погоджується на несподівану роботу в міському морзі. Працюючи там, мертва жінка просить допомогти їй, Тру раптом прокидається і виявляє, що повернулася у часі і змушена зупинити смерть, яка може бути результатом самогубства чи вбивства. У ході повторних дней Тру часто має і можливість виправити різні ситуації, пов'язані з особистим життям своєї родини та друзів.

Другорядні персонажі в серіалі включають Харрісона Девіса (Шон Рівз), безвідповідального молодшого брата Тру (який стає лояльним до кінця першого сезону) та Девіса (Зак Галіфіанакіс), вірного друга та спостерігач у морзі.

З розвитком сюжету стає зрозуміло, що кількома роками раніше Девіс був доленосно знайомий з матір'ю Тру, останньою людиною, яка отримати «покликання», перш ніж це сталося з її донькою.

Другорядні персонажі присутні в тільки частина серіалу: Мередіт Девіс (Джессіка Коллінз), старша сестра Тру; Ліндсі Вокер (Ей Джей Кук), її найкраща подруга в першому сезоні; Люк Джонстон (Метью Бомер), її любовний інтерес у першому сезоні та Гардез (Бенджамін Бенітес), її колишній співробітник в морзі.

Джек Харпер (Джейсон Прістлі), аналог персонажа Тру, вводиться у середині сезону як антитиза. Він там, щоб переконатися, що доля доб'ється свого і вводить філософський аспект старанням Тру: чи повинна вона мати можливість рятувати життя людей, які, можливо, були призначені, щоб померти. У другому сезоні Тру і Джек змагаються, щоб дістатися до людини першим — вона, щоб врятувати їх, він, щоб відновити порядок долі і підтримувати баланс Всесвіту, як він його розуміє. Врешті-решт, з'ясувалося, що батько Тру грав роль аналогічного антагоніста матері Тру.

Персонажі[ред. | ред. код]

Головні[ред. | ред. код]

Другорядні[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]