Род Салліван

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Род Салліван
Перша поява Ice Scream
Виконавець Бен Салліван
Інформація
Стать Чоловіча
Родичі Назрат (творець і батько)
Йосип Салліван (вітчим, помер)
Сестра Медлін (мати)
Національність США (можливо)

Родерік Салліван, або Род Салліван (англ. Roderick Sullivan) — вигаданий персонаж і головний антагоніст відеогрі Ice Scream.[1]

Зовнішність[ред. | ред. код]

Род трохи повний чоловік. Своє обличчя він приховує під маскою, що нагадує форму надкусаного морозива, де намальовані очі, великий синій ніс та червоний рум'янець на щоках. Рот на масці відкритий і через намальоване на масці рота створюється ілюзія життєрадісної посмішки. На голові Рід носить капелюх-кораблик. Одягнений у білу сорочку та штани на ремені. Поверх накинутий синій забруднений фартух із бейджиком на грудях. На шиї носить червону краватку-метелика, а на руках рукавички.

Зріст приблизно: 130-140 см.[2]

Озвучування[ред. | ред. код]

В іграх його озвучує Бен Салліван.[3]

Життя[ред. | ред. код]

Род Салліван був народжений Сестрою Мадлен від демона Назрата[4], з яким черниця уклала договір: замість життя дитини, черниця повинна стати зразковою матір'ю, молитися дні безперервно і не за яких умов не залишати територію школи протягом 40 років. В іншому випадку черниця втратити свою красу або розум, а якщо вона вийде за межі школи раніше терміну - дитина загине. Усі умови, окрім останнього, Мадлен порушила.

Коли Роду виповнюється 4 роки, він опиняється у будинку Джозефа Саллівана. Неясно, чи забрав дитину сам Джозеф, чи Меделін добровільно віддала його (також це могли зробити черниці чи Вільям). Все своє життя він жив у невеликому будинку, поряд з батьківською фабрикою з виробництва морозива.

Через деякий час, Рід починає викрадати дітей, а можливо навіть підлітків і дорослих, після чого він відвозить їх на фабрику, яка колись належала його батькові. Там Рід проводить над дітьми експерименти і пізніше перетворює їх на морозиво. Черговими жертвами стали Джей Браун, Майк Картер та брат і сестра Чарлі та Ліс Оуенси. Розвиваються події серії ігор Ice Scream.

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • У нього була сестра, на ім'я Еліза, яка померла ще до його народження. Однак вона є попереднім життям Рода, оскільки секретна кат-сцена Ice Scream 5 показує, як душа Елізи увійшла в тіло Рода, коли він народився, таким чином зробивши його реінкарнацією Елізи.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Rod Sullivan. Ice Scream Wiki (англ.). Процитовано 4 квітня 2024.
  2. Twitter.
  3. Ben Sullivan | Voice over actor. Voice123 (англ.). Процитовано 4 квітня 2024.
  4. ICE SCREAM 5 Full CUTSCENES | ROD's BIRTH and TRUE STORY of ELISA SECRET Cutscene | High Definition (укр.), процитовано 4 квітня 2024