Сімейка бігфутів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Сімейка бігфутів
англ. Bigfoot Family
Вид комп'ютерна анімація
Жанр мультфільм і сімейний фільм
Режисер Бен Стасен, Джаремі Дегрусон
Продюсер Матье Зеллер
Сценарист Боб Барлен, Келлан Брункер
Композитор Puggy
Кінокомпанія NWave Pictures, Octopolis
Тривалість 89 хв.
Мова французька, англійська
Країна Франція, Бельгія
Рік 2020
IMDb ID 9204164
Попередній Бігфут молодший (мультфільм)
CMNS: Сімейка бігфутів у Вікісховищі

«Сімейка бігфутів» (англ. Bigfoot Family) — франко-бельгійський CGI-анімаційний фільм, що вийшов 5 серпня 2020 року. Продовження мультфільму Бігфут молодший.

Світова прем'єра відбулася 2020 року на Міжнародному фестивалі анімаційних фільмів в Аннесі, де картина отримала номінацію в категорії «Найкращий повнометражний анімаційний фільм» [1].

Сюжет[ред. | ред. код]

Джеймс Гаррісон (Бігфут) перебуває в центрі уваги, в той час, як його син Адам мріє про мирне сімейне життя. Окрім Бігфута, Адама, та його матері Шеллі у їхньому будинку мешкають дятел Стів, білка Тіна, єнот Трапер і ведмідь Вілбур. Бігфут, вирішуючи використати свою славу для допомоги навколишньому світові, вирішує відгукнутися на заклик пари екологічних активістів з Аляски, щоб зупинити видобуток нафти компанією X-Trakt сумнівними методами. Справа швидко набула розголосу завдяки Бігфутові, після чого він раптово зник. Ні на мить не повіривши в цю новину, Адам і його мати Шеллі вирушають на Аляску в супроводі Траппера і Вілбура з надією знайти Бігфута і розкрити правду про X-Trakt…

Джерела[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

  1. BIGFOOT FAMILY