Файл:Роже Доммерг Полакко де Менас Roger Dommergue Polacco de Menasce.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Роже_Доммерг_Полакко_де_Менас_Roger_Dommergue_Polacco_de_Menasce.png(490 × 320 пікселів, розмір файлу: 151 КБ, MIME-тип: image/png)

Опис Роже Доммерг Полакко де Менас (Roger Dommergue Polacco de Menasce). Роже Доммерг Полакко де Менас - французький публіцист, філософ, ревізіоніст.
Джерело знімок з екрана, кадр з фільму "Інтерв'ю з професором" (фр. Entretien avec le professeur), 2009 рік.
Автор зображення
Ліцензія добропорядне використання
Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.


Будь ласка, подайте детальне обґрунтування добропорядного використання для кожного випадку використання даного зображення, а також його джерело й інформацію про авторські права.

Ліцензування[ред. | ред. код]

Обґрунтування добропорядного використання не вказано назву статті [?]
Опис Роже Доммерг Полакко де Менас - французький публіцист, філософ, ревізіоніст.
Джерело вказано вище
Мета використання

Ілюстрація до статті, на кадрі добре видно зовнішність Роже Доммерг Полакко де Менас. Низька роздільна здатність та використання у статті ніяким чином не зачіпає авторські права, але допомагає у ідентифікації і описі основного об'єкту статті.

Замінність

вільних замінників не існує.

Обсяг використаного матеріалу обрізаний кадр
Низька роздільність?

низька

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний11:38, 1 вересня 2010Мініатюра для версії від 11:38, 1 вересня 2010490 × 320 (151 КБ)Nikkolo (обговорення | внесок)Назва=Роже Доммерг Полакко де Менас (Roger Dommergue Polacco de Menasce) |Опис = Роже Доммерг Полакко де Менас - французький публіцист, філософ, ревізіоніст.

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані