Файл:Слобода Вислоцька - Гринцевич Іван Тимофійович - 1945р.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Слобода_Вислоцька_-_Гринцевич_Іван_Тимофійович_-_1945р.jpg(392 × 550 пікселів, розмір файлу: 130 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Без дозволу

Без дозволу

У цього файлу відсутні відомості про дозвіл. Для нього зазначений автор і джерело, однак нема підтвердження того, що автор цього твору дозволяє ліцензувати цей файл на зазначених умовах. Будь ласка, наведіть докази дозволу або зазначте посилання на сайт з отриманим дозволом, або зачекайте дій від волонтерів VRT, якщо дозвіл був надісланий поштою на permissions-uk@wikimedia.org.

У випадку, якщо ж відомості про дозвіл не будуть належно подані, файл буде вилучено через 7 днів від моменту надання повідомлення тому, хто його завантажив: (30 вересня 2022).

Додати дозвіл до файлу

Коли застосовуєте цей тег:
Використовуйте {{subst: npd}}, щоб категоризувати за датою.
Щоб повідомити користувача, використовуйте:

{{subst:Image permission|Файл:Слобода Вислоцька - Гринцевич Іван Тимофійович - 1945р.jpg}} ~~~~

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Ветерани Німецько-радянської війни. Фото - госпіталь 1945р. Гринцевич Іван Тимофійович (нар.в с.Слобода Вислоцька 1924р.).
   До війни проживав в с.Гоголево Київської області. 
   Під час окупації був забраний на примусові роботи до Німеччини. На території Білорусії, поїзд на якому їх везли, був захоплений партизанами і всі полонені звільнені.
   Призваний в РСЧА Поставським РВК Вілейської області. У Вітчизняній війні — з лютого 1945 р. Воював у складі 3 роти 28-го гірського інженерно-саперного батальйону 4 ГИСКОК бригади (4 Гірська інженеоно-саперна Карпатська ордена Кутузова ІІ ступеню бригада РГК) 4 Українського фронту. Військове звання — червоноармієць. Посада — сапер. Партійність — ВЛКСМ 1945 р. 
   На березнь 1945 року нагород не має. Пораненнь і контузій не має. 
   Наказом від 28.03.1945 р. нагороджений медаллю «ЗА ОТВАГУ» за те, що 24 березня 1945 року під час будівництва мосту через р.Руда на підступах до міста Зорау в нейтральній полосі під ураганним кулеметно-автоматним вогнем супротивника виконував бойове завдання по будівництву мосту і не дивлячись на майже безпреривный обстріл місця роботи в укриття не йшов чим сприяв як найшвидшому завершенню будівництва мосту.
Джерело Сімейний фотоальбом користувача PPavloP
Час створення фото - 1945р. / скан фото - 20.12.2014р.
Автор зображення Невідомий
Ліцензія див. нижче

Ліцензування[ред. | ред. код]

CC-BY-SA-3.0Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.00 Unportedhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:36, 18 січня 2015Мініатюра для версії від 17:36, 18 січня 2015392 × 550 (130 КБ)PPavloP (обговорення | внесок){{Зображення |Опис= Ветерани Великої Вітчизняної війни |Автор= Невідомий |Джерело= Сімейний фотоальбом користувача PPavloP |Час створення= фот...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані