Файл:Lubny anthem.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Lubny_anthem.jpg(376 × 469 пікселів, розмір файлу: 92 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис Гімн Лубен. Ноти гімну
Джерело Лубенська міська рада
Час створення Невідомо
Автор зображення Музика І. Любича, слова О. Хало
Ліцензія
Copyrighted

Це зображення є нотним прикладом композиції, що захищена авторським правом. Той, хто першим завантажив його й використав у статті, а також ті, хто використав його згодом в інших статтях, стверджують, що таке використання кваліфікується як сумлінне використання об'єкта авторського права (англ. fair use) згідно із законодавством США про авторські права.

Допускається використання в освітніх цілях обмеженої кількості копій зображення з низькою якістю на сторінках Вікіпедії українською мовою, розташованої на серверах у США, що належать некомерційному фонду Вікімедіа. Таке використання зображень кваліфікується як добропорядне використання об'єкта авторського права (Fair use) згідно із законодавством США про авторські права. Будь-яке інше використання цього зображення може стати порушенням авторського права.

Дивіться також Вікіпедія: Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:29, 3 червня 2010Мініатюра для версії від 19:29, 3 червня 2010376 × 469 (92 КБ)S. Radchenko (обговорення | внесок){{Зображення |Назва=Гімн Лубен |Опис=Ноти гімну |Автор=Музика І. Любича, слова О. Хало |Джерело=[http://lubnyrada.com.ua/2010-04-22-07-28-41/2010-04-22-07-29-43.html Лубенськ�

Така сторінка використовує цей файл: