Файл:UA Air Assault Forces captured Msta-SM2 01.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1080 × 810 пікселів, розмір файлу: 146 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: 25th Air Assault Brigade of Sicheslavshchyna showing captured Russian 2S19M2 howitzers during the Ukrainian counteroffensive in Kharkiv region in September 2022. Inscriptions include russian propaganda cliches: "Крым наш" ("Crimea is ours"), "#своих_не_бросаем" ("we don't abandon our own"), "за Донбас" ("for Donbas") and others: "#отвернись" ("turn away"), "борщ" ("borshch"). Also the vehicle is marked with a white cossack cross - the symbol of the UA counteroffensive.
Час створення
Джерело https://www.facebook.com/dshv25opdbr/posts/pfbid02EiibgtwdhiZKngERQf9C6MzfFA4BRy9tg1gv9ugp4cRWD9EracjoRJrVfPX9imV4l
Автор 25th Sicheslavshchyna Air Assault Brigade

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Mil.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.


2022 Russian Invasion Zed symbol Правове попередження
Це зображення являє (або нагадує) символ, який використовувався Російською Федерацією та її Збройними Силами чи тісно пов’язаною з нею організацією чи іншою стороною, яка пропагує або прославляє загарбницькі війни чи агресивну поведінку.

Використання знаків розрізнення також може бути незаконним у Казахстані, Киргизстані, Латвії, Литві, Молдові, Німеччині, Польщі, Україні, Чехії та інших країнах, залежно від контексту.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
UA Air Assault Forces captured Msta-SM2

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:56, 13 вересня 2022Мініатюра для версії від 17:56, 13 вересня 20221080 × 810 (146 КБ)RajatonRakkausUploaded a work by 25th Sicheslavshchyna Air Assault Brigade from https://www.facebook.com/dshv25opdbr/posts/pfbid02EiibgtwdhiZKngERQf9C6MzfFA4BRy9tg1gv9ugp4cRWD9EracjoRJrVfPX9imV4l with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: