Файл:WrestleMania1.jpeg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

WrestleMania1.jpeg(220 × 335 пікселів, розмір файлу: 19 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Це постер до WrestleMania I. Вважається, що авторські права на плакат належать WWE.
Джерело https://www.wwe.com/shows/wrestlemania
Час створення 1984-1985 роки
Автор зображення WWE
Ліцензія
Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.


Будь ласка, подайте детальне обґрунтування добропорядного використання для кожного випадку використання даного зображення, а також його джерело й інформацію про авторські права.

Обґрунтування добропорядного використання для статті «Реслманія 1»  [?]
Опис Це постер до WrestleMania I. Вважається, що авторські права на плакат належать WWE.
Джерело https://www.wwe.com/shows/wrestlemania
Автор

WWE

Мета використання

Інше. Зображення використовується для ідентифікації в контексті критичного коментаря до твору, продукту чи послуги, для яких воно слугує плакатом. Воно робить значний внесок у розуміння користувачем статті, який практично неможливо передати лише словами. Додатково: Зображення розміщено в інформаційному блоці у верхній частині статті, присвяченій обговоренню WrestleMania I, що є предметом суспільного інтересу. Значення постера полягає в тому, щоб допомогти читачеві ідентифікувати подію, запевнити читачів, що вони потрапили на потрібну статтю, яка містить критичний коментар про подію, та проілюструвати передбачуване брендингове повідомлення події таким чином, що його неможливо передати лише словами... Використання з цією метою не конкурує з цілями оригінального твору мистецтва, а саме з наданням творцем послуг з графічного дизайну, і, в свою чергу, з маркетингом товару, що просувається.

Замінність

Як плакатне мистецтво, зображення не можна замінити вільним контентом; будь-яке інше зображення, яке показує ту саму роботу або плакат, також буде захищене авторським правом, і будь-яка версія, що не відповідає оригіналу, буде неадекватною для ідентифікації або коментування.

Обсяг використаного матеріалу Весь плакат: оскільки зображення є плакатним мистецтвом, формою упаковки продукту або маркетингу послуг, весь плакат необхідний для ідентифікації продукту або послуги, належної передачі сенсу та брендингу, а також для уникнення заплямування або спотворення зображення.
Низька роздільність?

256 x 390 пікселів

Інше Використання ілюстрацій у статті відповідає політиці Вікіпедії щодо невільного контенту та добросовісного використання відповідно до законодавства США про авторське право, як описано вище. Використання ілюстрацій у статті відповідає політиці Вікіпедії щодо невільного контенту та добросовісного використання відповідно до законодавства США про авторське право, як описано вище.
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний18:32, 19 жовтня 2023Мініатюра для версії від 18:32, 19 жовтня 2023220 × 335 (19 КБ)MaxF1996 (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=Це постер до WrestleMania I. Вважається, що авторські права на плакат належать WWE. |Автор=WWE |Джерело=https://www.wwe.com/shows/wrestlemania |Час створення=1984-1985 роки |Ліцензія={{Fairuse}} }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Опис = Це постер до WrestleMania I. Вважається, що авторські права на плакат належать WWE. | Джерело = https://www.wwe.com/shows/wrestlemania | Автор = WWE | Стаття = Реслм...

Така сторінка використовує цей файл: