Чотирилисник бажань (мінісеріал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Чотирилисник бажань
Типбагатосерійний фільм
Телеканал(и)ТРК Україна
Жанркримінальна мелодрама
КомпаніяУкраїнська продакшн-студія
РежисерПавло Тупик
ОператорМаксим Гуцу
ПродюсерНаталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Ірина Заря, Ірина Чемерис
У головних ролях
Країна-виробникУкраїна Україна
Мова оригіналуросійська
Перший показ14 квітня 201914 квітня 2019
Кількість сезонів1
Кількість серій4
Посилання

«Чотирилисник бажань» (рос. «Клевер желаний», буквально «Конюшина бажань») — російськомовний мінісеріал 2019 року знятий в Україні. Телесеріал створено продакшн-компанією «Українська продакшн-студія» на замовлення ТРК «Україна». Режисером виступив Павло Тупик.

Прем'єра телесеріалу в Україні відбулася 14 квітня 2019 року на телеканалі ТРК Україна.[1] Прем'єра в Росії очікується в 2020 році.

Сюжет

[ред. | ред. код]

У центрі уваги звичайна молода сімейна пара — Юля та Андрій. Дружина мріє народити дитину, а її чоловік приділяє підвищену увагу кар'єрі шеф-кухаря. Юля прагне розірвати стосунки, але обставини змушують її почекати з рішенням. Рідна сестра Андрія травмується в аварії і потрапляє до лікарні в комі. Тому на руках Андрія опиняються троє племінників — син та дві доньки сестри. Їх також виховує і дружина Андрія.

Водночас Юля зустрічає свого колишнього — Чайкіна. Він «піднявся» в житті — володіє великою компанією і пропонує їй працювати в нього. Намагаючись відбити Юлю, Чайкін поводиться підступно. Дівчина відчуває, що заплуталась, і до того ж дізнається, що вагітна.[2]

У ролях

[ред. | ред. код]

Зйомки

[ред. | ред. код]

Телесеріал знімався в Києві та Київській області у лютому-березні 2019 року[3].

Джерела

[ред. | ред. код]
  1. «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Чотирилисник бажань». Архів оригіналу за 14 квітня 2019. Процитовано 14 квітня 2019.
  2. Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Чотирилисник бажань». Архів оригіналу за 14 квітня 2019. Процитовано 14 квітня 2019.
  3. Канал «Україна» розпочав зйомки 4-серійного фільму «Чотирилисник бажань». Архів оригіналу за 14 квітня 2019. Процитовано 14 квітня 2019.

Посилання

[ред. | ред. код]