Шаблон:Молодків

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Beauplan_special_fragment_7.jpg
{{i}} Документація шаблону

Призначення

Почалось з проблеми, бо я закинув вирізку з Карти Гійома Левассера де Боплана на Вікісховище, то було в 2015-му. І я навіть закинув малу і більшу версію (і тепер провіряючи ліцензію я зрозумів що це було 1) не повністю правильно, 2) в принципі не дуже потрібно. Бо усвідомив існування шаблону {{CSS image crop}}, який я можу використовувати в статтях з посиланням на вже існуючий медіа файл (без проблем з ліцензією).

  • Подумав назвати {{Молодків}}, бо планую його вставляти в статтю про Молодків, і тоді видалю той свій скріншот з Вікісховища. Але мій файл використовується вже іншими сусідніми статтями, тому варто все обдумати.
  • Далі я подумав а чи не створити просто шаблон з під мого користувача, тоді б було {{Landike/Молодків}} або краще просто {{Користувач родом з села Молодків}} але чим далі - тим більше "але".
  • Потім подумав а чи не створити шаблон {{Beauplan1650Map}} який би приймав розміри і показував людям певний географічний об'єкт.

Буду думати, але що мене турбує, це перформанс. Шаблон "CSS image crop" все одно підтягує повний (важкий) файл, і шаблон рендириться замітно довго на сторінці. Власне тому я ще не спішу видаляти мої скріншоти, бо маючи скріншот легший файл. Буду думати ...

Використання

Щоб додати цей шаблон, помістіть на Вашу персональну сторінку код: {{Молодків}}. Даний шаблон на даний момент розрахований на ширину 4-ох {{Юзербокс}}-ів, бо поки що використовується в мене (Andrii Lundiak) на сторінці профіля.

Див. також