Autodesk Simulation

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Autodesk Simulation
Файл:Autodesk Simulation Mechanical 2014.png
Тип FEM software
Стабільний випуск Autodesk Simulation Mechanical/CFD 2014
Операційна система Linux, Microsoft Windows
Вебсайт www.autodesk.com

Autodesk Simulation Multiphysics є програмним забезпеченням, призначеним для аналізу методу скінченних елементів, спочатку розроблений ALGor Incorporated і придбана компанією Autodesk в січні 2009 р. Дане програмне забезпечення призначене для використання з операційними системами Microsoft Windows і Linux. Воно поширюється в ряді різних базових пакетів для задоволення конкретних програм, таких як механічне моделювання подій і обчислювальної гідродинаміки. 

Під назвою ALGOR програмне забезпечення використовується багатьма вченими і інженерами по всьому світу. Воно знайшло застосування в аерокосмічній промисловості отримало багато позитивних відгуків.

Використання

[ред. | ред. код]

Типові області застосування включають вигин, механічний контакт, термальні процеси(провідність, конвекцію, випромінювання), динаміка рідини.

Матеріали та елементи бази даних

[ред. | ред. код]

Бібліотека Autodesk Simulation в матеріальних моделей включає метали і сплави, пластмаси, скла, піни, тканини, еластомери, бетон (з арматурою), ґрунту і призначені для користувача матеріали.

Бібліотека  Autodesk Simulation залежить від геометрії і типу виконуваного аналізу. Вона включає в себе 8 і 4 твердих компонент, 8 і 4 компонент оболонки, а також балкові елементи і стержні.

Посилання

[ред. | ред. код]