Deals Death

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Deals Death
логотип
Основна інформація
ЖанрМелодійний дез-метал
Роки2007-дотепер
КраїнаШвеція Швеція
МістоГетеборг
ЛейблSpinefarm Records
СкладУлле Екман
Ерік Якобсон
Янне Ялома
Себастіан Мирен
Каммо Олайвар
Колишні
учасники
Андерс Гербертсон
Ульріх Сандер
Тім Грундтман
Рікард Сунден
Фредрік Юнг
myspace.com/dealsdeath

Deals Death — шведський музичний метал-гурт, заснований у 2008 році в місті Бурленге. Після зміни складу місце приналежності колективу змінилося на Гетеборг. Дотримаються стилістичного напрямку мелодійний дез-метал.

Історія

[ред. | ред. код]

Гурт Deals Death розпочав своє існування у 2007 році, коли гітарист Ерік Якобсон почав записувати метал-композиції у музичному університеті «Boomtown», що у містечку Бурленге. На початку існування колективу Якобсону допомагали учасники гурту Sabaton. У 2008 році відбувся виступ Deals Death з симфонічним оркестром у Даларні. Саме тоді до команди приєднався вокаліст Улле Екман. У тому ж році було повністю сформовано склад та записано дебютний альбом «Internal Demons», що складався з восьми пісень. Як гість на альбомі був представлений гітарист Children of Bodom Александер Куоппала, а зведенням релізу займався Петер Тегтгрен.

У 2009 році Deals Death комплектується новими учасниками з Гетеборгу і обирає це місто як своє постійне місце дислокації. Наступного року було записано другий альбом, що отримав назву «Elite». Як саунд-продюсера цього разу було обрано Юнаса Челльгрена із Scar Symmetry. Однак реліз побачив світ лише у 2012 році, після підписання контракту з лейблом Spinefarm Records[1]. Роком раніше було презентовано відеокліп на пісню Fortified.

Вихід третього альбому гурту «Point Zero Solution» заплановано на середину вересня 2013 року[2].

Склад гурту

[ред. | ред. код]
Колишні музиканти

Дискографія

[ред. | ред. код]
Альбом Рік Формат Лейбл
Internal Demons
2009
Альбом
Elite
2012
Альбом Spinefarm Records
Point Zero Solution
2013
Альбом Spinefarm Records

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Deals Death уклали контракт із Spinefarm Records (англ.) . «BW&BK». Архів оригіналу за 29 серпня 2013. Процитовано 20 серпня 2013.
  2. Deals Death презентують альбом Point Zero Solution у вересні (англ.) . «Blabbermouth». Архів оригіналу за 29 серпня 2013. Процитовано 20 серпня 2013.

Посилання

[ред. | ред. код]