Isabel Garcia

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Isabel Garcia Logo

Isabel Garcia — міжнародний бренд модного одягу, заснований в 2009 році.

Штаб-квартира торговельної марки, головні творчі і виробничі центри розташовані в Болоньї, Італія. Бренд має дві виставкові зали в Європі та свій інтернет-магазин. Станом на березень 2015 року, в компанії працюють понад 200 співробітників.

Бренд Isabel Garcia представлений трьома основними лініями - Gold Label, Isabel Garcia і Isabel Red Isabel, в кожному з них крім одягу є і аксесуари.

Колекція лінії Gold Label дебютувала на Тижні моди в Лондоні в вересні 2014 року. Ця подія прохода в лондонському Freemasons Hall і висвітлювалася британським виданням і Fashion Fashion.

Ренд[ред. | ред. код]

Компанія дотримується принципу «Прямо з подіуму - в гардероб». В її колекціях елементи високої моди лінії Gold Line перетворюються в наряди прет-а-порте за доступними цінами. Бренд Isabel Garcia орієнтований на жінок від 20 до 50 років.

Isabel Garcia прагне до співпраці й успішно працює як з монобрендовими, так і мультибрендовими торговими майданчиками по всьому світу - в Європі, США, Канаді та Австралії. Нові колекції одночасно з'являються у всіх магазинах мережі Isabel Garcia та її партнерів.

Бренд випускає 2 основні колекції на рік, а також протягом року різні додаткові «капсули» з креативними нарядами для будь-якого випадку.

Посилання[ред. | ред. код]