Sexart

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Sexart
Основна інформація
Жанр Ню-метал, Рок
Роки 1989—1996
Країна США США
Місто Бейкерсфілд, Каліфорнія
Склад Рей «Чака» Соліс
Дейв Де Ру
Річард Морріл
Деніс Шинн
Райан Шак

Sexart — американський хард-рок ню-метал гурт, сформований в кінці 80-х. Група найбільш відома тим, що в ній співав Джонатан Девіс до того, як його почули гітаристи Korn під час виступу Sexart в одному з барів Бейкерсфілда. Девід Де Ру грав на бас-гітарі, Рей «Чака» Соліс і Райан Шак на гітарах, а Денис Шинн грав на ударних. Ті Елам приєднався до групи, щоб ​​виконати додаткову вокальну партію на «Inside», єдиному випущеному треку Sexart, який пізніше увійшов до місцевого збірник Cultivation '92. Після відходу Джонатана Девіса на початку 1993, група возз'єдналася в жовтні 1993 з новим вокалістом Брайаном Армер з Brother From Another Mother. Група знову розпалася в лютому 1994 через конфлікт всередині колективу. Після переїзду в Хантінгтон Біч в 1996 група знову була відновлена ​​під назвою Supermodel з новим вокалістом, колишнім учасником L.A.P.D., Річардом Моррілом. Після чергового возз'єднання Sexart недовго проіснувала через численні розбіжності всередині групи. Хоча Sexart в 89 році записували пісні в такому ж стилі, в якому потім грали Korn, творцями жанру ню-метал часто називають все ж Korn.

Після Sexart[ред. | ред. код]

Елам сформував групу Videodrone, яка підписала контракт з лейблом Elementree Records, що належить Korn. Брайан Армер в 1995 сформував готік-метал-групу Glass Cut Eternity. Шак, також піднявши старі зв'язки, приєднався до групи Orgy, підписала контракт з D1 Music. Рей Соліс і Девід Де Ру, разом з колишнім вокалістом LAPD Річардом Моррель, сформували групу Supermodel і грали разом, поки внутрішній конфлікт не став причиною розриву. У 1996 Де Ру і Соліс повернулися в Бейкерсфілд і возз'єдналися з Брайаном Армер в групі Juice. Juice розпалися в 1999 через творчі розбіжності. Девід Де Ру, разом зі своїм колегою по Juice Тімом Флакі, приєднався до Марку Чавез (зведеному брату Джонатана Девіса) в Adema.

Гітарист Sexart Райан Шак намагався судитися з Джонатаном Девісом, коли в однойменний альбом Korn увійшла пісня «Blind». Ні Шак, ні барабанщик Денніс Шинн були згадані в буклеті, попри їх участь у створенні пісні. Частини пісні, написані Де Ру і Солісом не ввійшли у версію пісні, що вийшла на альбомі Korn.