Sunday Times Rich List

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Sunday Times Rich List — список 1000 найбагатших людей або сімей, в Сполученому Королівстві Великої Британії та Ірландії. Список оновлюється щорічно в квітні і публікується з 1989 року в журналі як додаток до британської національної недільної газети «The Sunday Times». Редакційні рішення, за допомогою яких відбувається складання «Rich List» публікуються в газетах та Інтернеті[1].

Список не обмежується громадянами Великої Британії і включає в себе людей і сім'ї, які народилися за кордоном, але переважно працюють та/або проживають у Великій Британії. Це виключає деяких осіб з видатними фінансовими активами у Великій Британії.

Редактори проводять оцінку статків опрацьовуючи різні публічні джерела інформації, на основі значень січня кожного року. Як правило, вони пояснюють свої дії, заявляючи: «Ми вимірюємо ідентифіковані багатства, будь то земля, майно, скакові коні, предмети мистецтва, що мають значну цінність, чи значні акції компаній, які котируються на біржі. Ми виключаємо банківських рахунки, на що у нас немає доступу... Ми намагаємося приділяти належну увагу до зобов'язань».

Sunday Times Rich List 2011 був опублікований як додаток в Sunday Times, 8 травня 2011 року[2].

Списки по роках[ред. | ред. код]

Sunday Times Rich List 2007
Sunday Times Rich List 2008
Sunday Times Rich List 2009
Sunday Times Rich List 2010
Sunday Times Rich List 2011

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Sunday Times. Архів оригіналу за 12 червня 2011. Процитовано 23 жовтня 2011.
  2. Times Online. Архів оригіналу за 25 травня 2010. Процитовано 23 жовтня 2011.