Обговорення:Європейська міграційна криза

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: 77.21.255.143 у темі «Шаблон:Повністю переписати статтю» 10 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон:Повністю переписати статтю[ред. код]

  • Ця рукотворна криза (див.нижче) призвела до розколу Європи та Брексіту виходу з ЄС Великої Британії.
  • Вона стала етапом гібридної війни Росії проти ЄС та НАТО
  • Почалася ця криза майже одночасно (абсолютно випадковий збіг )))!) з нападом Росії на Україну 2014
  • Вона призвела до протистояння молодих членів ЄС (див. Вишеградська група, по-перше Угорщина та Польща) —vs- «Старої Європи» (Німеччина, Франція, Італія) та -
  • - початку утворення політичного альянсу країн Східної Європи начолі з Великою Британією, що яскраво показало себе одразу після 24 лютого 2022

А про це в статті геть НІ СЛОВА.
Стаття має бути повністю переписана.--77.21.255.143 09:08, 9 липня 2023 (UTC)Відповісти
PS. Добре мені відомий тутешній автор Н...спікі (своїми попередніми бездумними копіюваннями) на жаль навряд чи на це спроможний.

Шаблони: Невірна інформація[ред. код]

Преамбула та мабуть і вся стаття подає події абсолютно невірно. Схоже, що Предмет, Тема автору зовсім НЕ ЗНАЙОМИ. Мабуть, що стаття створена методом "випадкового насмикування"
По 1-ше, Преамбула і перебіг: головний напрямком міграційної хвилі був - з Близького Сходу, а саме з Сирії. Через Турцію і далі Грецію і країни колишньої Югославії. Потік з Африки через Середземне море на Італію - "приєднався" до сирійського потоку.

По 2-ге: Кількість - тільки в 1й рік хвиля первищила 1,5 млн., в наступного ріку вже було понад 2 млн.

По 3-є: Етнічний склад, країни походження: Офіційно в європейських документах (напр. державних звітах в Німеччині) біженці постійно визнавались як "сирійські", але тут же визнавалось, що сирійців в них не більше як 20%.

4-е. Наслідки: Найбільш ураженою країною Європи виявилась Німеччина. Загалом до Німеччини приїхало понад 2 млн.нелегальних "біжинців". Зусилля канцлерки фрау Меркель щоб запустити якомога більше нелегалів («біженців») та протидія їй з боку суспільства та політикуму призвели до політичної кризи в країні, розколу правлячої ХДС та появи нової радикально правої політичної партії - Альтернатива для Німеччини (цілком прокремлівське керівництво цієї партії досі офіційно знаходиться під негласним наглядом політичної контррозвідки - Федеральної Служби захисту Конституції ФРН).
Під виглядом «біженців» у країни Європи проникло чимало бойовиків ІДІЛ, яки створили тут таємні терористичні осередки. Згодом по Європі покатилися гучні хвилі їх терактів.

5. Походження, ПРИЧИНИ: Ця хвиля міграції в Європу - абсолютно штучна, рукотворна. Ії створили - режим Асада в Сирії та Росія, її збройні сили (ПВК "Вагнер" та Повітряні сили РФ) - килимовими бомбардуваннями сирійських міст (цілеспрямовано - шкіл та лікарень, житлових кварталів) з повітря та терором "вагнерівців" на землі. Другий струм потоку - морем з півдня, а саме з Лівії, де кремлівський режим вдало роздмухував громадянську війну
Головними творцями цієї міграційної хвилі та кризи ПЕРСОНАЛЬНО були - Путін, Меркель та Асад. Головний політик найбільшої країни Європи - канцлер Меркель (відкрила для нелегальних мігрантів державні кордони), голівка її партії ХДС активно сприяли народженню цієї кризи. (Меркель про політику її уряду у міграційній кризі, 31.08.2015: «Хай їдуть, ми впораємось» — нім. ...Wir schaffen das[1]) Це і було ГОЛОВНОЮ ПРОБЛЕМОЮ. Пізніше, влітку 2018 Європейська рада під тиском більшості країн ЄС прийняла спеціальну резолюцію, що обмежувала вільний наплив нелегальних мігрантів до Європи.

PS. Після цього невтомний Путін разом з Лукашенком, вже не так вдало, продовжив довбати Європу нелегальними мігрантами - спробував направляти нову хвилю "сирійських біженців" до ЄС суходолом - через білорусько-польський кордон. --2A02:810C:4140:868:9432:27A6:DA54:6588 07:25, 6 липня 2023 (UTC)Відповісти

зноски[ред. код]