Користувач:I.O.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
I.O.
Основна інформація
Повне ім'я Ігор Майструк
Громадянство Україна Україна
Національність Українець
Професії Музикант, продюсер, ді-джей
Жанри Транс, Лаунж, Чіл-аут, Даунтемпо, Дабстеп, Драм-н-бэйс, Хаус, Хардстайл.
Лейбли "GBMUSIC"
[Official website']

Ігор Майструк, більш відомий як I.O. (укр. Ігор Майструк; нар. 17 січня 1986) — український музикант і продюсер електронної музики, діджей, автор пісень. Мати: Татяна Майструк, по професії хореограф народних танців, батько відомий співак та композитор Вікор Майструк, з яким працював у студіях звукозапису. Створював музику для документальних фільмів, аранжував пісні для музичного альбому В. Майструка "Незнаьомий Гість", допомагав в створені декількох музичних композицій Рок-Опери "Платний Пляж на Стіксі". Перший самостійний альбом "New Age Meditation" написаний у 2009 році і в цей же рік, за ним послідував другий альбом під назвою "After The Rain". На даний час працює із промоушен компанією Італії "GBMUSIC" Через рік після релізу "After The Rain" виходить третій студійний альбом "Found It In Your Heart" у дещо зміненій стилістиці, незабаром I.O. створює і ще два студійно записаних альбоми, та ще більш урізноманічуючи стиліску і жанри на відміну від попередніх альбомів. А саме "The Following Stage" у стилі Хард-хаус, Хардстайл, та "We Will Keep Going On" у тому ж жанрі та стилі.

Musical career

[ред. | ред. код]
Файл:I.O.Dj 2.jpg
I.O. фотосесія на альбом за участю кращого фотографа Тернопільщини: Руслан Гаврилюк Тернопіль, (2011)

New Age Meditation: 2009

[ред. | ред. код]

New Age Meditation (випущаний у 2009) був його перший студійний альбом. Цей альбом включає в себе хітіи: "Waterfall", "Apostle", "IO".

After The Rain: 2009

[ред. | ред. код]

Його другий альбом, After The Rain, був випущений в 2009 році. Він включає в себе два хіти: "Movement Of Shades", "Your Song"

Found It In Your Heart: 2010

[ред. | ред. код]

У 2010 році, I.O. випустив Found It In Your Heart. Цей альбом включає в себе дві пісні за участю, гітариста, композитора, співака та власного батька В. Майструка : "Water Flows Slowly" та "Wind Call". Крім того, над усіма композиціями цього альбому, допомагав працювати; гітарист, композитор, співак, та письменник Затонський Роман .

The Following Stage: 2010

[ред. | ред. код]

У 2010 році, I.O. випустив The Following Stage, збірка із 12 композицій. Включає в себе два сінгли, "Wait In the Future for Us", "Inert Light".

We Will Keep Going On: 2010

[ред. | ред. код]

Альбом We Will Keep Going On, був випущений 12 квітня 2010. Сінгл, "Don't to Kiss"

Дискографія

[ред. | ред. код]

Студійні альбоми

[ред. | ред. код]

Компіляції

[ред. | ред. код]
[ред. | ред. код]