Користувач:Юрій Булка/Підсумки УКУ УГКЦ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Студент Стаття Коментар
Маркіян Білецький Костельник Гавриїл Федорович Вдале доповнення статті, додано як текст, так і джерела.
Kasperskyi Nazar Йосиф де Вохт Якісна нова стаття, багато джерел, оформлення ідеальне, але є нюанс з текстом — частину скопійовано звідси, і трохи розширено. Треба це виправити (спробувати переписати своїми словами). Написав користувачу повідомлення на його сторінці обговорення.
Kavalate Віталій Градюк Нова стаття, гарно оформлена, але, на жаль, тест був адаптацією тексту з джерела, а не оригінальним текстом... Довелося вилучити. Написав студентці рекомендації, як можна це виправити.
LiubomyrPetsiukh Михайло Пецюх (чернетка) Наразі чернетка, є зауваження від викладачки (дякую!)
Mkulpick Іван Котів (чернетка) Наразі чернетка, досить якісна, але бракує джерел (залишив повідомлення студенту на його сторінці обговорення 21 травня з прохання додати джерела), також є зауваження викладачки.
Volovetskyi Ініціативна група Львівського псевдособору (чернетка) Все гаразд, вказано джерела, ознак копіювання тексту з джерел немає. Я переніс текст із чернетки у статтю Львівський собор 1946.
Studion78 Микола Пристай (чернетка) На жаль, текст довелося вилучити, бо він був дослівно скопійований з джерела.
Nedostoyna Роман Тришневський (чернетка) Досить ґрунтовна чернетка статті — є певні зауваження, про які я написав користувачці на сторінці обговорення. Перш ніж я зможу перенести статтю в основний простір статей, потрібно зробити тільки кілька дрібних поліпшень.