Березневі коти (фільм)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Березневі коти
Tomcats
Жанр Комедія
Режисер Ґреґорі Пуарьєd
Сценарист Ґреґорі Пуарьєd
У головних
ролях
Джеррі О'Коннелл, Шеннон Елізабет, Джек Б'юзіd, Оратіо Сансd, Джеймі Преслі, Девід Оґден Стірс, Кендіс Мішель, Гізер Стівенсd, Берні Кейсіd, Скотт Л. Шварцd, Тревіс Файнd[1], Кем Гескін[1], Ембер Смітd[1], Кеті Ломанн[1], Нікіта Аджерd[1], Ґаррі Маршалл[1], Еміліо Рівераd[1], Дакота Феннінг[1], Білл Мар[1], Anthony Azizid[1], Конрад Гудd[1] і Дж. Кеннет Кемпбеллd[1]
Оператор Чарльз Мінскіd
Композитор Девід Китайd
Кінокомпанія Revolution Studios
Eagle Cove Entertainment
Дистриб'ютор Columbia Pictures
Тривалість 94 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2001
Дата виходу 30 березня
Кошторис $11 млн
Касові збори $23 430 766
IMDb ID 0246989

«Березневі коти» (англ. Tomcats) — американський комедійний фільм 2001 року сценариста та режисера Грегорі Пуарьє.

Синопсис[ред. | ред. код]

Фільм розповідає про групу друзів, які уклали парі на гроші — солідну суму отримає той, хто одружиться останнім. В холостяках з усієї компанії залишаються двоє. Неодружений художник-мультиплікатор Майкл Делані намагається умовити іншого неодруженого друга Кайла зв'язати себе шлюбними узами з приголомшливою дівчиною Наталі, яка працює офіцером поліції. Адже Майклу потрібно погасити борг, що утворився в результаті невдач в азартних іграх, і якщо він залишиться останнім холостяком, гроші парі стануть його.

Проте все ускладнюється тим, що сам Кайл поки не готовий одружитися, а Майкл по вуха закохується в Наталі. Щоб відволіктися від цієї дилеми, Майкл вирішує пуститися у всі тяжкі, попутно зустрічаючи різних жінок, кожна з яких залишає яскраві спогади у чоловіка — наприклад, зустріч з тихою бібліотекаркою, яка виявилася великою любителькою жорсткого садо-мазо та її охочою до сексу бабусею.

Тим часом Кайла травмує операція з видалення одного з яєчок. А Майклові постійно нагадує про себе громила, що вимагає повернути гральний борг.

У ролях[ред. | ред. код]

Критика[ред. | ред. код]

Рейтинг фільму на сайті IMDb — 5,2/10, Rotten Tomatoes — 15 % свіжості та 72 % оцінка аудиторії.

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • Джозеф Д. Рейтман у фільмі виконує роль чоловіка, що намагається познайомитися з офіцером Паркер, у виконанні акторки Шеннон Елізабет. Райтмен — чоловік Елізабет.

Посилання[ред. | ред. код]

  1. а б в г д е ж и к л м н ČSFD — 2001.