Девід Фаустіно

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Девід Фаустіно
David Faustino
Зображення
Зображення
Ім'я при народженні Девід Ентоні Фаустіно
Народився 3 березня 1974(1974-03-03) (50 років)
Лос-Анджелес, США
Громадянство США США
Діяльність актор
Роки діяльності 1980 — наш час
У шлюбі з Andrea Faustinod
Брати / сестри Michael Faustinod
IMDb ID 0004910

CMNS: Девід Фаустіно у Вікісховищі

Де́від Е́нтоні Фаусті́но (англ. David Anthony Faustino; * 3 березня 1974, Лос-Анджелес, США) — американський актор, відомий роллю Бада Банді в телесеріалі «Одружені … та з дітьми».

Біографія[ред. | ред. код]

Девід Фаустіно є другим з трьох дітей Роджера і Кей Фаустіно. Старша сестра Ніколь народилася у 1969 році, а молодший брат Майкл Джеймс у 1979 р. Ще немовлям, у віці лише трьох місяців Девід вперше знявся разом з Лілі Томлін у телевізійній комедії. У віці п'яти років він почав зніматися у телевізійній рекламі. У шестирічному віці він вже дебютував у телевізійній драмі «Справа любові» (Act of Love, 1980) разом з Міккі Рурком і Роном Ховардом. У цей час він також знявся у фільмі «Маленький будинок у прерії» (1980) поряд із Майклом Лендоном і Меліссою Гілберт.

Іншу невелику роль Девід зіграв у фільмі «Я повинна зніматися в кіно», (1982) разом з Уолтером Маттау, Енн-Маргрет, Майклом Дудікофф і Льюїс Смітом. Вже через рік він знявся в ролі сина судді, роль котрого зіграв Майкл Дуглас у драмі-тріллері «Зоряна палата», (1983). На телебаченні він також грав роль сина приватного детектива (Віктора Гарбера) у серіалі на каналі CBS «У мене було три дружини», (1985). Найбільшої слави як актор Девід зажив у ролі Бада Банді у комедії на каналі Фокс «Одружені ... та з дітьми», (1987-1997). За цю роль його номінували на разні нагроди прийнамні шість разів. У 1992 році під ім'ям Lil D він випустив свій альбом Balistyx у стилі реп. Девід Фаустіно є володарем нічного клубу у Лос-Анжелесі, який він теж назвав Balistyx.

Фільмографія[ред. | ред. код]

ролі в кіно[ред. | ред. код]

озвучування[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]