Обговорення користувача:Pohorynsky/Архів по 6.05.2010

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: SamOdin у темі «Блокування» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Маю маленьке уточненя, аби Ви помислили[ред. код]

Шановний Bulka UA, не мав нагоди Вам щось сказати коли Ви втягнулися в рукопашну за сю відважну пані Фаріон (був тогди бльокований), але завважив Ваші теперішні правки, хочу Вам щось мовити (мо́ шепнути на вухо). Не робіть того, адже саме робите левову послугу тим людям з якими вона бореться в своїй структурі та поза її межами. Я Вам дам тезисно деяку інформацію (львувської ідейної братії), а Ви хлопець мислячий дійдете правильного висновку (вся суть тут не в словах, а в вчинку та його наслідках, залишіть сі слова за тими хто падкий на них, аби лише вчинкам та діям інших вони не завадили):

  • Виступ пані Ірини був нею підготовлений зазделегідь й витриманий в її необхідні тональності - це був свідомий крок самодостатнього політика й лідера політичної сили (принаймі ідейного, поки що) - Фахової й Розумної людини, що знає, що робить й на що й заради чого йде.
  • Пані Ірина своїм вчинком дала жорстку відповідь лівому крилу в структурі, що дрейфували в сторону лібералізму та поміркованого співробітництва з «ги-ги...овленими ющенко-васюниками» не буде.
  • Їй вдалося вчергове відігнати від «ідейного корита» завгоспа-комсомольця франківського СашкаСича їй необхідно з акумулювати ідейних побратимів Львова й Тернопілля, яких достали філософські теревені зайд.
  • В структурі визначилися, що головний електорат - це середнє покоління та пенсіонери Західної України та інтелектуали Правобережжя, тому необхідно було дати їм зрозуміти, що відкоту до цінностей «відновлення абортів» (є таке політологічне поняття) не буде.
  • Даним вчинком дали «по пальцєм» київським связістам СБУшника, що усунули ідейних іллєнків та могилянців, показавши, що гламурні ПіАр телевізійні акції не для сего руху, що практикує дію, а не теревені (та й лідера свого прибрали таким чином з глямурних екранів)
  • Це був програмний виступ консервативного крила, яке замахалося бути «пугалом» в екскурсіях-лекціях по Дружківках, Джанкоях, Сєвєроданєцках..., тогди як на терени Лебедина, Гадяча, Лубен, Сміли чи Тетерева їх не допускали. Гадаю Ви зрозумієте, що комусь вже надоїло бути розмінною монетою для «Коломойських - татарви», тим паче коли є потреба в їх руках на рідних теренах, бо кагал запускає на їх терени своїх «куцих пастушків» аби підобрати нічийну отару (помисліть)
  • Я Вам накинув ключові позиції (деякі особисті му́менти сеї жінки-воїна що тримає сю структуру в кулаці не вказуватиму, аби не упослідити деяких перемальованих комсомольців та «козачків»), а до решти дійдете самі (згадайте виступ на єдній гірці нікому невідомого «віщого Олега» й теперішні наслідки та сучасні реалії тог й необхідності....). Зичу творчих успіхів!--Когутяк Зенко 13:26, 5 березня 2010 (UTC) Слава Україні!!!Відповісти
p.s. В неділю черговий бенефіс Пані Фаріон мої друзі проводитимуть в філармонії в Станиславові, а потім по районам - це уже 4 її приїзд за 2 неділи до обласного центру разом з львівськими й станіславівськими істориками-інтелектуалами, до того вона тільки раз на 2-3 місяці заїзджала (помисліт про теперішні реалії й суспільні наслідки та потреби опісля того виступу й подальші му́менти, що з цього випливають - тогди як Олег лише по ТБ-екранах з схизматиком Сичем софітиться????). Лишітся Ви тут сеї мороки, не підставляйтеся, лише поспостерігайте, за втіленням нині модного політологічного терміну «примус до дії», й працюйте над спільною метою - всему свій час!!!

Допоможи з конфесією, будь ласка[ред. код]

для Церква святого Іоана Богослова (Маків). Або нема інфи, або суперечлива. Так там МП чи КП ? --IgorT 11:54, 10 березня 2010 (UTC)Відповісти

я в Макові вже сто років не був. пошукаю. реінкарнований Bulka

Блокування[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 місяць.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

--セルギイОбг. 12:48, 10 березня 2010 (UTC)Відповісти

Пояснення: ваша діяльність впала мені у око ще у редагуванні статті Фаріон Ірина Дмитрівна, коли ви (незважаючи, що вас вже блокували за війну редагувань в цій статті) продовжували ігнорувати обговорення [1] та проштовхувати свою ненейтральну точку зору[2]. На ваш запит я дав оцінку цим редагуванням [3] але нажаль ви до неї не прислухались. Тому, коли ви в статті Всеукраїнське об'єднання «Свобода» здійснили редагування, яке я характеризую як вандалізм (немотивоване, без жодного пояснення видалення тексту, який підкріплений джерелами)[4][5], беручи до уваги, що вас вже блокували за подібні редагування[6][7], я вирішив застосувати до вас блокування. Оскільки вас вже не раз блокували [8] і останній вас розблокували достроково фактично на виправний термін, цитую для участі в УкрВікі // для отримання пояснень // можливо, тимчасово, я вирішив, згідно з пунктом 6.2.4.1.3. ВП:ПБ, застосувати до вас довгострокове блокування: на місяць.--セルギイОбг. 19:24, 10 березня 2010 (UTC)Відповісти