Флайза: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
[неперевірена версія][неперевірена версія]
Вилучено вміст Додано вміст
мНемає опису редагування
мНемає опису редагування
Рядок 16: Рядок 16:
* Сергій «Sl@id» Бугайов — барабани
* Сергій «Sl@id» Бугайов — барабани
* Максим Комарук — бас
* Максим Комарук — бас

== Посилання ==
* [http://www.flyzzza.com.ua/ Офіційна сторінка]


{{без джерел}}
{{без джерел}}

Версія за 00:50, 9 січня 2011

ФлайzZzа — український музичний гурт.

Гурт ФлайzZzа засновано у 2000 році. Його музичний стиль можна описати як своєрідну та унікальну суміш регі, хіп-хопу, фанку та фольку. За час свого існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах десятків українських міст, не забуваючи про закордонні вояжі (ФлайzZzа неодноразово виступала своєрідною «візиткою» України на різноманітних сценах поза межами своєї країни). Завоювавши ще на одному з перших своїх фестивалів звання «найтанцювальнішого гурту», вони і по сьогодні заставляють своїми ритмами гарно відриватись глядачів на концертах і танцмайданчиках.

ФлайzZzа брала участь у багатьох розважальних проектах та хіт-парадах на різноманітних теле- та радіо каналах, турах Україною в межах акції «Не будь байдужим!» та «DJUICE DANCE FESTIVAL» протягом 2005—2008 рр.

У першому альбомі, який у 2006 році був випущений компанією «MOON Records», було три спільних проекти з одними з найкращих гуртів України — Тартак, От Вінта та Скрябін. До наступного, який з'явився на світ в червні 2008, ввійшли спільні роботи разом із ТНМК, Мотор'роллою, Олегом Скрипкою, Habakuk (Польща) та CherryVata (Білорусь). В творчості колективу вже знайшли своє місце чотири відео роботи, які мали активну ротацію на телеканалах України та Польщі. В підтримку нового альбому «Засмага на серце», який видала компанія Comp Music EMI, в гарячій ротації вже «відкрутився» та досяг у багатьох хіт-парадах високі щаблі кліп на пісню «Вчора я не роздягався», а на сьогодні «дорвався» до телеекранів і у радіопростір наступний хіт команди «Радісно так!»

Склад

  • Алла «ДжамАлка» Новак — вокалістка
  • Андрій «Тіма» Тимчук — автор текстів, вокаліст
  • Олександр «Івашка» Іванов — автор текстів, вокаліст
  • Денис Валяєв — гітарист, композитор
  • Олександр Рудчик — труба
  • Роман Яремій, або «DJ Roma» — DJ
  • Сергій «Sl@id» Бугайов — барабани
  • Максим Комарук — бас

Посилання