Шоу Еріка Андре

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Шоу Еріка Андре
Тип телесеріал
Телеканал(и) Adult Swim
Дистриб'ютор(и) Warner Bros. Television Studios і Hulu
Жанр сюрреалістична комедія, ток-шоу, чорна комедія, сатира, абсурд, треш, пранк, пародія
Формат зображення 4:3 SDTV (2012),
16:9 HDTV (2013 — теперішній час)
Тривалість серії 11 хв.
Компанія Naked Facesd
Керівник проєкту Ерік Андреd
Режисер Ендрю Барчільйон,
Кітао Сакураї
У головних ролях Ерік Андре, Ґаннібал Бьоресс
Країна-виробник США США
Мова оригіналу англійська
Перший показ 20 травня 2012 —
Озвучено
українською
ні
Кількість сезонів 5[1]
Кількість серій 50 (+4 спеціальних)
Віковий рейтинг 18+
Посилання

«Шоу Еріка Андре» (англ. The Eric Andre Show) — американський комедійний телесеріал, котрий почав виходити в етер 20 травня 2012 року. Прем'єра шоу відбулася на каналі Adult Swim[en], бо інші канали відмовляли. А Adult Swim якраз відомий своєю сміливістю і не цурається експериментальних серіалів та шоу.

Кожний епізод починається з потойбічного голосу, який сповіщає: "Пані та панове, це Шоу Еріка Андре!". Потім Ерік[en] починає кричати та бігати по студії, трощачи усе, що трапляється під руку. Навіть ударнику перепадає цілком пристойно[2]. Поки Ерік випускає пару, з'являються абсурдні ситуації, які виносять мозок. Коли енергія закінчується, посередині студії випливає стіл, пара крісел та стілець, на який і вміщується Ерік. У кадр виходить Ґаннібал[en], співведучий, який допомагає Еріку[3]. Втомлений Ерік починає якийсь імпровізований монолог. Потім запрошуються гості: відомі, невідомі та фейкові пародисти відомих[4]. Ерік ставить їм незручні питання, як на вечірніх шоу. Але тут вони дійсно незручні та змушують мовчати. Коли ситуація виходить з під контролю, з'являється напис: "Згодом повернемося!". Наступними кадрами стають пранки, які Ерік робив по всьому США. Декілька разів повертаються до студії і знов спілкуються з гостями. Під кінець шоу з'являється музичний гість, якого точно не запросять на відомі шоу.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Rosario, Alexandra. 'The Eric Andre Show' Renewed For Season 6 By Adult Swim; Natasha Lyonne, Jon Hamm Among Upcoming Guests. Deadline Hollywood. Процитовано 9 грудня 2022.
  2. Nowalk, Brandon (2 жовтня 2013). The Eric Andre Show. The A.V. Club. Процитовано 9 грудня 2022.
  3. Spencer, Samuel. 'The Eric Andre Show': Why Hannibal Buress is Leaving. Newsweek. Процитовано 9 грудня 2022.
  4. Interview: The Mad Genius of Eric Andre. GeekNation. 22 червня 2012. Архів оригіналу за 25 квітня 2017. Процитовано 10 грудня 2022.