Коли ми вдома

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Коли ми вдома
Тип телесеріал
Телеканал(и) СТБ, ОЦЕ ТБ
Новый мир
Че
7D7
Жанр комедія, сімейний
Ведучий Дмитро Кіцай
Формат зображення 16:9
Тривалість серії 25 хвилин, 48 хвилин
Компанія Vavёrka Production
StarLight Films
Сценарист Віталій Є, Олексій Поляков, Денис Сорока, Антон Буров, Слава Юшков, Олександр Квак, Вячеслав Островцев, Сергій Дєтков, Дмитро Контелев, Євген Коваленко, Сергій Юров, Олексій Ральников, Василій Стук, Наталя Гарипова, Сергій Демченко, Павло Євчук, Андрій Кукса, Олександр Галушко, Олексій Колоцей, Станіслав Хейло, Артем Беседа, Діляра Шкурко, Катерина Колісник, Геннадій Кондратьєв, Андрій Жвалевський
Режисер Максим Литвинов, Олександр Островий, Антон Щербаков, Єва Стрельникова, Сергій Сторожев
Оператор Віталій Турутя, Роман Турутя, Юрій Сметанін, Володимир Кратінов, Артем Козирєв, Сергій Ревуцький, Олександр Шилов, Дмитро Плюта, Андрій Урбанський, Юрій Міщеряков
Продюсери Дмитро Танкович, Володимир Бородянський, Максим Литвинов, Сергій Назаров, Кривчик Павел, Поляков Алексей
Виконавчий продюсер Ольга Кузнєцова, Наталя Нікіфорова, Тетяна Більмач
У головних ролях Станіслав Боклан
Кирило Бін
Костянтин Войтенко
Олексій Тритенко
Андрій Пономаренко
Олена Алимова
Катерина Кістень
Тетяна Шеліга
Катерина Колісник
Ірина Андреєва
Тетяна Зіновенко
Композитор Дмитро Сніжко, Максим Смоголь, Іван Розін, Денис Хрєнов
Країна-виробник Україна Україна
Мова оригіналу російська (1-4 сезони)
українська (5 сезон)
Перша поява 26 серпня 2014 року
Перший показ 26 серпня 201428 грудня 2018
Кількість сезонів 5
Кількість серій 218
Послідовник Коли ми вдома. Разом до перемоги
Посилання

«Коли ми вдома» — комедійний телесеріал українського виробництва, знятий студіями «Vavёrka Production» і «Starlight Films» на замовлення телеканалу «СТБ». В серіалі показано еволюцію стосунків сімейних пар. З 2014 по 2017 телесеріал існував у форматі скетчкому, з 2017 — у форматі повноцінного телесеріалу. В Росії показано на телеканалі «Че», а також у Німеччині на каналі «Новый мир». Повторні покази транслюються на каналах «ОЦЕ ТБ» та «СТБ» з повним українським дубляжем.

1-4 сезони серіалу були російськомовними. 5 сезон був першим україномовним сезоном для серіалу.[1] 1-4 сезони дублюванні студією starlight production

У ролях[ред. | ред. код]

Історії пар[ред. | ред. код]

Паша і Катя — молода пара, яка щойно розпочала жити разом. Паша — мікробіолог, молодий та перспективний вчений, обожнює свою дівчину та вважає, що йому дуже пощастило, адже вона звернула на нього увагу. Катя — фахівець із манікюру, що в захопленні від ерудиції свого коханого. В їх парі вона наставниця та ділиться мудрістю стосунків з Павлом.

Тарас і Оксана — шанують українські традиції та звичаї, мріють про дитину, але через спільне проживання зі свекрухою, яка не полишає молодих, практично не бувають наодинці. Оксана працює диктором на приміському залізничному вокзалі, а її чоловік — продавцем-консультантом у магазині електроніки. Вони змушені підкорятись волі свекрухи.

Андрій і Марина — сімейна пара, будні якої суцільно присвячені піклуванню про немовля. Після народження дитини, Марині, дуже відповідальній та педантичній вчительці молодших класів, доводиться наглядати вже за двома дітьми, оскільки її чоловік Андрій (дільничний міліціонер), як дитина, постійно потрапляє в безглузді побутові ситуації через надмірну цікавість і простодушність.

Олег і Настя — у шлюбі вже 20 років, але їх пристрасні стосунки не втратили запалу. Настя — сімейний психолог, але не може дати ради проблемам власного шлюбу. Вона постійно думає про вірність коханого, укріплення взаємин і збереження власної краси. Утім, підозри Насті небезпідставні: її чоловік (жіночий тренер з баскетболу) — бабій, постійно ухиляється від домашніх справ, лінивий та не завжди до кінця чесний з дружиною.

Григорій і Надія — приклад неспокійної старості ветеранів сімейного фронту. За 40 років шлюбу вони швидко розпізнають хитрощі одне одного, але все одно дозволяють їм траплятися. Надія в минулому — медсестра, а Григорій — прапорщик у відставці. Вони обожнюють свою доньку та онуків, відверто сумують за ними, і з нетерпінням чекають новин від них.

Перехід від скетчкому до повноцінного серіалу[ред. | ред. код]

Канал СТБ 2017 року зняв продовження серіалу. Було змінено формат фільму, додані локації. Скетчком перетворився на серіал. Прем'єра нового сезону «Коли ми вдома» відбулася восени 2017 року. У новому сезоні головні актори залишаються незмінними.

Джерела та примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]