Користувач:Djohnni

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
|
Діяльність у Вікіпедії та поза
Герб Гусь-Хрустального
Герб Гусь-Хрустального
Цей користувач родом із Гусь-Хрустального
Цей користувач вважає Євромайдан кроком народу України до незалежності.
9,3
років
Цей користувач в українській Вікіпедії вже 3406 днів
Цей користувач з Росії.
Цей користувачукраїнець
Цей користувач за вступ України до ЄС
Вікіпедія:Вавилон
uk-4 Цей користувач володіє українською мовою майже як рідною.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
ru Русскийродной язык этого участника.
Трішки гордості
Футзал (AMF) - вибрана стаття

Мій Рубікон[ред. | ред. код]

Отже, сьогодні Арбітражний комітет прийняв (нехай і з порушенням термінів розгляду) остаточне рішення і відхилив мій позов Вікіпедія:Запити на арбітраж/Відновлення сторінки Романов Нікіта Вікторович, а це значить, що я в третє і, вочевидь, на це раз остаточно, йду з "Вікіпедії".

Чому йду? Власне, як і рік тому, це пов'язано зі створеною мною ще в 2015 році сторінкою про волейболіста Нікіту Вікторовича Романова. Ця стаття, її видалення Вікіпедія:Статті-кандидати_на_вилучення/7_лютого_2016#Романов_Нікіта_Вікторович, спроба її відновлення Вікіпедія:Відновлення_вилучених_сторінок/Архів_9#Романов_Нікіта_Вікторович, і нинішнє рішення арбітражу Вікіпедія:Запити на арбітраж/Відновлення сторінки Романов Нікіта Вікторович стали для мене визначальними. Я впевнений і залишився при своїй думці: Романов відповідає ВП:БІО і в "Вікіпедії" є статті і про менш значущих персонажів. Але, як показали мої спроби спочатку зупинити видалення сторінки, а потім відновити її, кожен крутить правила як захоче і на чому захоче. А довести, що ти маєш рацію майже неможливо. Наприклад, я два роки доводив одному з адміністраторів, що пляжний волейбол - командний вид спорту (істина була очевидною, і навіть записаною у правилах пляжного волейболу, але я досі не впевнений, що переконав того адміністратора). Тому справа сторінки про Романова стала для мене ключовою. Домогтися відновлення сторінки, означало, що довести щось у "Вікіпедії" можливо. І моє чергове повернення у проект 14 грудня 2017 року було пов'язане якраз з останньою спробою домогтися відновлення. Але тепер апеляційний комітет прийняв рішення: позов відхилили, його навіть не розглядатимуть. Так що важелі закінчилися і точки опори немає.

Що я встиг за цей час? За винятком редагувань, мною були створені 11 нових сторінок: Чернігів (баскетбольний клуб), Italy Women's Cup, Тьяго Мендес, Іржі Росицький,Фоде Балло-Туре,Вікіпедія:Опитування,Ромінідже Куаме,Імад Фараж,Владимирський державний університет,Машина Олеся Миколаївна,Карась Сєргєй Ігорєвіч. Одна з них (Вікіпедія:Опитування) вже видалена, інша (Карась Сєргєй Ігорєвіч) перейменована і поставлена на видалення, тобто, швидше за все буде видалена найближчим часом. Решта ж 9 є неперевіреними. Більшість з них про спортсменів. Свого часу були вилучені створені мною сторінки про призерку чемпіонату України зі стрітболу Рисіна Наталія Андріївна та екс-гравця української збірної Рисіна Оксана Андріївна. Ці сторінки я відстояти не зміг. Тому хто дасть гарантію, що не видалять статті про гравців чемпіонату Франції? Я б ламаного гроша на це не поставив.

Власне, тому я і йду. "Вікіпедія" - проект волонтерів, тих, хто готовий витрачати особистий вільний час на те, щоб писати про те і тих, хто йому цікаві. І коли ти витрачаєш особистий час і сили, а потім плоди твоїх зусиль легко видаляються, коли правила гри крутяться як комусь зручно і довести щось майже не (або зовсім не) реально, ти перестаєш отримувати задоволення від процесу. А раз так - навіщо витрачати час? Я думаю, що йду з "Вікіпедії" назавжди. Удачі тим хто залишається. З повагою, --Djohnni (обговорення) 22:29, 7 лютого 2018 (UTC)

Цей користувач залишив Недовестіпедію.