Користувач:Doctorevdokimov/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Євдокимов Валерій Олександрович
Народився 6 квітня 1986(1986-04-06) (38 років)
Запоріжжя, Запорізька область, УРСР
Країна Україна Україна
Національність українець
Alma mater ЗДМУ - Запорізький державний медичний університет
Галузь невропатолог, мануальна терапія, вертебрологія.
Заклад Центр лікування болю доктора Євдокимова

Євдокимов Валерій Олександрович (06 квітня 1986, Запоріжжя, Запорізька область, Україна) — український лікар-невролог, вертебролог, мануальний терапевт, лікар вищорї категорії з неврології (2018)[1], який спеціалізується на лікуванні грижі хребта, остеохондрозу та інших проблем зі спиною. Засновник Центру лікування болю доктора Євдокимова[2], засновник та голова Всеукраїнської громадської організації " Проти болю"[3]. Має ліцензію МОЗ України на медичну практику 02/1301-М від 13.01.2017

Біографія[ред. | ред. код]

Невропатолог, відомий як лікар - вертебролог в Запоріжжі та Ірпені, професійний мануальний терапевт в Запоріжжі та Ірпені.

З 2007 по 2009 роки Валерій Євдокимов працював медбратом по догляду за новонародженими дітьми в реанімаційному відділенні 5-ї дитячої міської лікарні.

Не дивлячись на молодість і спеціальність, я зміг увібрати в себе безліч корисних знань і став свідком самих різних випадків, не завжди щасливих, не завжди простих, але залишилися в моїй пам'яті назавжди.

— Валерій Євдокимов, [4]

У 2010 році доктор Євдокимов закінчив Запорізький державний медичний університет з відзнакою, є послідовником і учнем Олега Миколайовича Келлера, одного з перших і відомих професійних лікарів - мануальних терапевтів в Україні.

У період з 2010 по 2013 працював лікарем працював в Гуляйпільській центральній районній лікарні, перший серйозний досвід і відгуки старших колег-лікарів, а також вдячних пацієнтів.

C 2013 року місце роботи - Запорізька обласна клінічна лікарня (ЗОКЛ), відділення неврологіїта реабілітації. За роки роботи в ЗОКЛ було прийнято і проліковано кілька тисяч пацієнтів різного ступеня складності.

У 2016 році - отримав власну ліцензію МОЗ України та веде приватний прийом пацієнтів у Центрі лікування болю доктора Євдокимова[5].

  1. Гуляйпільців прийматиме доктор Євдокимов. Гуляйполе.City (рос.). Процитовано 2 грудня 2018.
  2. Центр лікування болю
  3. https://youtu.be/mWPyr4ND2W0 Презентація Центру лікування болю
  4. [1]
  5. Центр лікування болю