Крістін Бауер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Крістін Бауер
Kristin Bauer
Ім'я при народженні англ. Kristin Neubauer[1]
Народилася 26 листопада 1966(1966-11-26) (57 років)
Расін, Вісконсин, США
Громадянство  США
Діяльність акторка, кіноакторка, телеакторка, акторка озвучення
Alma mater Вашингтонський університет в Сент-Луїсі і Університет Сент-Луїсаd
Роки діяльності 1994 — тепер. час
IMDb nm0061877

CMNS: Крістін Бауер у Вікісховищі

Крістін Бауер ван Стратен (англ. Kristin Bauer van Straten) — американська акторка кіно і телебачення, відома за роллю Пем в популярному телесеріалі «Реальна кров».

Біографія[ред. | ред. код]

Крістін Бауер народилася в місті Расін, штат Вісконсин, в родині Ральфа і Сари Нойбауер. Її родина має німецьке коріння. Батько Крістін був першокласним наїзником і завзятим колекціонером зброї, мати - домогосподаркою, що займається благодійністю. Будучи дитиною Крістін займалася спортом і захоплювалася верховою їздою і стрільбою з пістолетів, як і батько. У 1984 році вона закінчила The Prairie School в рідному місті.

У юні роки Бауер захоплювалася живописом, що згодом привело її до навчання цьому мистецтву в Бостоні, Сент-Луїсі та Нью-Йорку. Але в кінці Крістін вирішила стати актрисою й переїхала для цього в Лос-Анджелес в 1994 році, де і проживає досі. Крістін як і раніше захоплюється живописом, серед її робіт переважають портрети. Крім мистецтва Крістін захоплюється карате. Також вона співпрацює з компанією Liz Vassey, що виробляє футболки з гумористичним малюнком.

Крістін також займається благодійністю. Вона бере участь у різних заходах щодо порятунку і збереженню популяції китів, а також з порятунку диких і домашніх тварин, деяких з яких після порятунку Крістін залишила у своєму будинку. До цих рятувальним акціям Бауер залучає і своїх колег по роботі.

У 2009 році 1 серпня, під час зйомок серіалу «Реальна кров», Крістін вийшла заміж за південно-африканського музиканта Абри ван Страта. Церемонія проходила на фермі батьків Крістін у Вісконсині. Чоловік Крістін є гітаристом і вокалістом групи « Lemmings», який в 2009 році випустив свій перший сольний альбом. Після весілля Крістін взяла собі подвійне прізвище Бауер ван Статен.

Крістін дотримується вегетаріанського способу життя.

Кар'єра[ред. | ред. код]

У 1995 році Крістін отримала свою першу постійну роль в серіалі «The Crew». Інші повторювані ролі були в серіалах «Абсолютна безпека», «That's Life» та «Hidden Hills».

Найбільш відома роль на даний момент у кар'єрі Крістін, це роль порно-зірки у фільмі «Танці в" Блакитний ігуані "», що вийшов на екрани в 2000 році. Також в 2004 вона знялася в картині «50 перших поцілунків», за участю Адама Сендлера. У мульсеріалі «Ліга справедливості» Крістін озвучила супер-героїню Міру.

Крістін знялася в багатьох серіалах як запрошена зірка. Також вона грала в таких популярних телесеріалах, як «Всі люблять Реймонда», «Темний ангел», «Два з половиною чоловіка», «Зоряний шлях: Ентерпрайз», «Клава , давай! »,« CSI Місце злочину »,« Відчайдушні домогосподарки »,« Кістки »та багатьох інших.

Але самої колоритною на даний момент є роль вампіра Пем Ровенкрофт в телесеріалі «Реальна кров», яку Крістін отримала в 2008 році.

У 2012 році знялася в кліпі Слеш на пісню «Gotten».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Kristin Bauer van Straten

Посилання[ред. | ред. код]