Обговорення користувача:Cozy Glow

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: ReAl у темі «Дружба — це диво» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Cozy Glow!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 01:29, 17 січня 2016 (UTC)Відповісти

регіональні обмеження[ред. код]

Доброго дня! Задане Вами запитання не стосується дотримання авторських прав у Вікіпедії, для чого призначено Вікіпедія:Кнайпа (авторське право) і я взагалі не бачу, як це питання могло б стосуватися роботи Вікіпедії. Це питання політик конкретних продавців електронного контенту. --ReAlв.о. 12:20, 2 січня 2017 (UTC)Відповісти

А який форум ви мені порадите, щоб обговорювати проблеми щодо цифрової дистрибуції? Gurte (обговорення) 12:45, 2 січня 2017 (UTC)Відповісти

Не знаю, мене це не турбувало :-). Може десь на Гуртом? Той портал, принаймні, ближчий до цих проблем, ніж Вікіпедія. Якщо на їхньому форумі і не підкажуть, то хоча б скажуть, куди йти. --ReAlв.о. 12:58, 2 січня 2017 (UTC)Відповісти

Дружба — це диво[ред. код]

(хоча «Магія» та «Диво» — це трохи різні речі, але хай, від «офіційної» назви «ПлюсПлюса» тут нікуди не дітися)

Бачу Вашу зацікавленість цією темою, то хочу попросити звернути увагу на ширше її висвітлення. Англомовна вікіпедія має доволі великий перелік статей у відповідній сторінці неоднозначностей en:My Little Pony (disambiguation). У нас же My Little Pony є перенаправленням на статтю про конкретний анімаційний серіал з цього списку My Little Pony: Friendship is Magic, хоча під цією назвою мала б бути стаття про франшизу/серію іграшок, що відповідає en:My Little Pony. У результаті маємо деяку плутанину з посиланнями з інших статей.

Було б непогано, якби Ви створили хоча б невеликі оглядові статті по кожній темі та відповідну сторінку My Little Pony (значення). Якщо візьметеся, я готовий допомогти з технічними питаннями щодо правильного оформлення статей та з інтервікі. Можете звертатися до мене з запитаннями. Можливо, майбутні статті краще починати у чернетці (посилання вгорі сторінки, Користувач:Gurte/Чернетка), потім їх можна буде перенести в основний простір з необхідною назвою. На мою думку, бажано перекладати з англомовних статей. --ReAlв.о. 14:04, 2 січня 2017 (UTC)Відповісти