Обговорення користувача:Ejensyd/Архів 21

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Місячник 10000 необхідних статей

Привіт! До 30 квітня у Вікіпедії проходить місячник 10000 необхідних статей — вікітолока зі створення та покращення статей із обов'язкових 10000. Ви зробили понад 300 редагувань у цих статтях, може цей захід Вас зацікавить? Тут можна ознайомитися із переліком пропозицій: статей до створення та поліпшення. Дуже хотілося б підвищити якість статей українською, тому щиро запрошуємо приєднатися до цієї ініціативи! --アンタナナ 22:35, 4 березня 2019 (UTC)

Конкурс WikiGap Challenge

Вітаю! Запрошую взяти учать у міжнародному конкурсі WikiGap-виклик, метою якого є покращення висвітлення жінок у Вікіпедії. Конкурс триває з 8 березня по 8 квітня 2019, щоб взяти участь, вам потрібно зареєструватись у розділі Учасники. Пропоновані до створення статті можна переглянути тут. Переможці марафону отримають призи від Вікімедіа Швеція.

Також запрошую взяти участь у Тижні жіночого футболу, який розпочався в українській Вікіпедії. Статті, створені в рамках тижня, можуть брати участь також у WikiGap-виклику. --Tespaer (обговорення) 02:18, 16 березня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Олександр Кадоган

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Олександр Кадоган був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:05, 17 березня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Анастасія Біценко

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Анастасія Біценко був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:50, 23 березня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Договір про ненапад між СРСР і Польщею

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Договір про ненапад між СРСР і Польщею був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:28, 30 березня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Збережемо Полтаву

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Збережемо Полтаву був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:12, 18 квітня 2019 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Тріумфальні ворота, автор проекту – академік архітектури Луїджі Руска.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 07:23, 14 травня 2019 (UTC)

Щодо Файл:S22630.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:S22630.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 07:35, 14 травня 2019 (UTC)

Щодо Файл:Регіональний ландшафтний парк Диканський (схема).JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Регіональний ландшафтний парк Диканський (схема).JPG. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. 『  』 Обг. 23:07, 3 червня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Богоявленська церква (Гадяч)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Богоявленська церква (Гадяч) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:32, 10 червня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті «Нарід в неволі»

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті «Нарід в неволі» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:09, 10 липня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Англо-радянський договір (1942)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Англо-радянський договір (1942) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:25, 19 серпня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Візит Ентоні Ідена до Москви (грудень 1941)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Візит Ентоні Ідена до Москви (грудень 1941) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:37, 22 серпня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Англо-радянсько-іранський договір (1942)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Англо-радянсько-іранський договір (1942) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:20, 27 серпня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Російсько-перський договір (1921)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Російсько-перський договір (1921) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:21, 27 серпня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Шервуд Роберт

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Шервуд Роберт був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:44, 29 серпня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Візит Ентоні Ідена до Москви (грудень 1941)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Візит Ентоні Ідена до Москви (грудень 1941) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:28, 30 серпня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Російсько-перський договір (1921)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Російсько-перський договір (1921) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:05, 6 вересня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Шервуд Роберт

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Шервуд Роберт був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:00, 7 вересня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Декларація Росії, Франції і Великої Британії про неукладення сепаратного миру (1914)

Шаблон edited у статті Поль Камбон

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Поль Камбон був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:31, 3 жовтня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Кондратенко Олег Юрійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Кондратенко Олег Юрійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:53, 6 жовтня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Поль Камбон

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Поль Камбон був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:06, 16 жовтня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Кондратенко Олег Юрійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Кондратенко Олег Юрійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:03, 21 жовтня 2019 (UTC)

Стаття Поль Ренуар

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Поль Ренуар. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Brunei (обговорення) 21:35, 21 жовтня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Поль Ренуар

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Поль Ренуар був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:37, 31 жовтня 2019 (UTC)

Місячник пам'яті користувача Qweasdqwe

Вітаю! Запрошую долучитись до учасників місячника пам'яті користувача Qweasdqwe, який проходитиме від 4 листопада до 4 грудня 2019 року.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 19:07, 2 листопада 2019 (UTC)

Попередження — порушення ВП:НДА при піднятті обговорення про перейменування без нових аргументів

Вітаю.

19 жовтня ви знову розпочали обговорення Вікіпедія:Перейменування статей/Третій Рейх → Третій Райх, не маючи нових аргументів на додачу до тих, які звучали в попередніх обговореннях. Таке обговорення позбавлене змісту, тому така поведінка порушує настанову ВП:НДА. Утримайтеся від неї в подальшому.

Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 18:26, 19 листопада 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Стрельський Геннадій В'ячеславович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Стрельський Геннадій В'ячеславович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 12:49, 23 листопада 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Франсуа Пулетьє де ла Саль

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Франсуа Пулетьє де ла Саль був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:49, 23 листопада 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Заушшя

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Заушшя був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:42, 6 грудня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Спіро Вільям Бернгардович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Спіро Вільям Бернгардович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:26, 21 грудня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Маніфест до українського народу з ультимативними вимогами до Української Ради

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Маніфест до українського народу з ультимативними вимогами до Української Ради був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:16, 27 грудня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Мороз Сергій Амвросійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мороз Сергій Амвросійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:22, 29 грудня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Мочалов Інар Іванович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мочалов Інар Іванович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:22, 29 грудня 2019 (UTC)

Шаблон edited у статті Спіро Вільям Бернгардович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Спіро Вільям Бернгардович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:40, 5 січня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Товариство виховательок та вчительок (Москва)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Товариство виховательок та вчительок (Москва) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:57, 26 січня 2020 (UTC)

відкіт вашого ОД в статті Розпад СРСР

Дякую Вам за спробу покращити цю статтю.
Вибачте мені, але я був змушений відкинути цю вашу правку.
По-перше, «Насіння майбутнього розпаду ...було посіяне під час найбільшого ...тріумфу» -- стилістично це не-енциклопедійно, це художня література, публіцистика : - це не відповідає прийнятим вікі-стандартам.
По-друге, або по суті-змісту: весь ваш текст нижче приведеної фрази не відповідає історичним фактам, прийнятим в сучасній історичній та державно-політичних науках.
Якщо максимально стисло - "розпад" СРСР розпочався одразу після його "створення" (1922). Це національно-визвольні рухи на всіх "национальных окраинах Российской империи" - від Фінляндії, Балтії і Польщі, через Україну до Закавказзя і Середньої Азії. Сама "Велика Жовтнева революція" - це один з етапів розпаду Рос.імперії, котрий не припинився із "створенням СРСР" Леніним з "більшовиками", а потім сталінським "національним будівництвом". Розпад імперії - це слідство природної ходи речей - генези раніш пригнічених імперією народів та націй, та процес їх власного державотворення. // надіюсь на порозуміння і з повагою ---2A02:810C:340:F94:D42F:6CD0:FF40:7098 12:29, 31 січня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Ганчук Ігор Валентинович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ганчук Ігор Валентинович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:42, 4 лютого 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Партія революційного комунізму

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Партія революційного комунізму був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:43, 4 лютого 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Персональні пенсії в СРСР

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Персональні пенсії в СРСР був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:42, 5 лютого 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Персональні пенсії в СРСР

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Персональні пенсії в СРСР був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 22:00, 15 лютого 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Биценко Михайло Степанович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Биценко Михайло Степанович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:07, 20 лютого 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Персональні пенсії в СРСР

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Персональні пенсії в СРСР був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:55, 25 лютого 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Босько Володимир Миколайович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Босько Володимир Миколайович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:30, 27 лютого 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Персональні пенсії в СРСР

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Персональні пенсії в СРСР був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 17:28, 5 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Босько Володимир Миколайович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Босько Володимир Миколайович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:56, 6 березня 2020 (UTC)

Колективізація

Вітаю. Скажіть, будь ласка, які Ваші плани щодо цієї очищеної сторінки: Колективізація (сільське господарство). --Brunei (обговорення) 10:32, 11 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Колегаєв Андрій Лукич

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Колегаєв Андрій Лукич був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:01, 13 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Прошьян Прош Перчевич

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Прошьян Прош Перчевич був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:01, 13 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Середа Семен Пафнутійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Середа Семен Пафнутійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:42, 14 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Анастасія Біценко

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Анастасія Біценко був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:11, 17 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Сирота Матвій Львович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Сирота Матвій Львович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:30, 19 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Середа Семен Пафнутійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Середа Семен Пафнутійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:44, 22 березня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Угода про транзит військ між СРСР і Фінляндією (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Угода про транзит військ між СРСР і Фінляндією (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 11:12, 7 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Німецько-фінляндська угода про транзит (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Німецько-фінляндська угода про транзит (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 10:25, 9 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Маурі Рюемя

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Маурі Рюемя був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:31, 11 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Фінсько-радянське товариство миру та дружби (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Фінсько-радянське товариство миру та дружби (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:31, 11 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Шандор Радо

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Шандор Радо був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:48, 12 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Сирота Матвій Львович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Сирота Матвій Львович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:33, 17 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Зіткнення грецьких політемігрантів у Ташкенті (1955)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Зіткнення грецьких політемігрантів у Ташкенті (1955) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:30, 18 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Маурі Рюемя

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Маурі Рюемя був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:43, 24 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Угода про транзит військ між СРСР і Фінляндією (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Угода про транзит військ між СРСР і Фінляндією (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 20:08, 26 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Шандор Радо

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Шандор Радо був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:08, 26 квітня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Маріонетковий уряд

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Маріонетковий уряд був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:08, 3 травня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Пушкарівський яр

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Пушкарівський яр був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:52, 5 травня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Угода про транзит військ між СРСР і Фінляндією (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Угода про транзит військ між СРСР і Фінляндією (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 00:21, 8 травня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Фінсько-радянське товариство миру та дружби (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Фінсько-радянське товариство миру та дружби (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 00:21, 8 травня 2020 (UTC)

Щодо Мечникова

Вітаю. Так, висвітлюється, але ж ми маємо подати посиляння на всі вулиці Мечникова. Врешті всі неоднозначности в статтях висвітлюються. Вважаю, що тоді той перелік можна прибрати і надати посиляння

Докладніше: Вулиця Мечникова

.--Юрко (обговорення) 13:00, 26 травня 2020 (UTC)

Так там же є посилання на кожну вулицю Мечникова, що ж іще треба?--Ejensyd (обговорення) 13:14, 26 травня 2020 (UTC)
В тому й питання, що не на кожну. Якщо є окрема стаття - маємо послатись на цю статтю.--Юрко (обговорення) 13:18, 26 травня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Йозеф Фельтйенс

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Йозеф Фельтйенс був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:54, 31 травня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Йозеф Фельтйенс

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Йозеф Фельтйенс був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 05:39, 11 червня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Німецько-фінляндська угода про транзит (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Німецько-фінляндська угода про транзит (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:40, 11 червня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Німецько-фінляндська угода про транзит (1940)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Німецько-фінляндська угода про транзит (1940) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:32, 6 липня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Віперт фон Блюхер

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Віперт фон Блюхер був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 20:27, 9 липня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Андрієвський Митрофан Олександрович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Андрієвський Митрофан Олександрович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 16:15, 9 серпня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Договір про ненапад між СРСР і Французькою Республікою (1932)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Договір про ненапад між СРСР і Французькою Республікою (1932) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:24, 14 серпня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Колодна Альда Іванівна

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Колодна Альда Іванівна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:07, 16 серпня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Договір про союз та взаємодопомогу між СРСР та Французькою Республікою (1944)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Договір про союз та взаємодопомогу між СРСР та Французькою Республікою (1944) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:30, 20 серпня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Договір про союз та взаємодопомогу між СРСР та Французькою Республікою (1944)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Договір про союз та взаємодопомогу між СРСР та Французькою Республікою (1944) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:08, 1 вересня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Договір про ненапад між СРСР і Французькою Республікою (1932)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Договір про ненапад між СРСР і Французькою Республікою (1932) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 11 днів. — KrBot (обговорення) 09:36, 8 вересня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Договір про союз та взаємодопомогу між СРСР та Французькою Республікою (1944)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Договір про союз та взаємодопомогу між СРСР та Французькою Республікою (1944) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:33, 17 вересня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Тимчасова консультативна асамблея (1943 — 1945)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Тимчасова консультативна асамблея (1943 — 1945) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:56, 22 вересня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Рада оборони Імперії

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Рада оборони Імперії був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 9 днів. — KrBot (обговорення) 18:45, 1 жовтня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Французький комітет національного визволення

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Французький комітет національного визволення був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:38, 5 жовтня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Французький комітет національного визволення

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Французький комітет національного визволення був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:30, 15 жовтня 2020 (UTC)

Шаблон Пишу-розділ у статті Комуністична партія Радянського Союзу

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Комуністична партія Радянського Союзу був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу-розділ}}, оскільки вона не редагувалася понад 17 днів. — KrBot (обговорення) 21:32, 8 листопада 2020 (UTC)

Шаблон пишу-розділ у статті Німецько-радянська війна

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Німецько-радянська війна був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу-розділ}}, оскільки вона не редагувалася понад 36 днів. — KrBot (обговорення) 21:33, 8 листопада 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Рейх Яків Самуелович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Рейх Яків Самуелович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:05, 11 грудня 2020 (UTC)

Сторінку Віперт фон Блюхер номіновано на вилучення

Стаття Віперт фон Блюхер, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Zvr (обговорення) 23:30, 12 грудня 2020 (UTC)

Сторінку Босько Володимир Миколайович номіновано на вилучення

Стаття Босько Володимир Миколайович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Zvr (обговорення) 23:32, 12 грудня 2020 (UTC)

Сторінку Мороз Сергій Амвросійович номіновано на вилучення

Стаття Мороз Сергій Амвросійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Zvr (обговорення) 23:33, 12 грудня 2020 (UTC)

Сторінку Кондратенко Олег Юрійович номіновано на вилучення

Стаття Кондратенко Олег Юрійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Zvr (обговорення) 23:34, 12 грудня 2020 (UTC)

Сторінку Кочерга Надія Костянтинівна номіновано на вилучення

Стаття Кочерга Надія Костянтинівна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Zvr (обговорення) 23:54, 12 грудня 2020 (UTC)

Шаблон Edited у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:25, 21 грудня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Мороз Сергій Амвросійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мороз Сергій Амвросійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:22, 28 грудня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:20, 29 грудня 2020 (UTC)

Шаблон edited у статті Кондратенко Олег Юрійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Кондратенко Олег Юрійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:27, 5 січня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Мороз Сергій Амвросійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мороз Сергій Амвросійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:27, 5 січня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Босько Володимир Миколайович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Босько Володимир Миколайович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:31, 6 січня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:59, 18 січня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Русин Марко Олександрович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Русин Марко Олександрович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 15:15, 28 січня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:51, 17 лютого 2021 (UTC)

Прошу розібратися зі статтею Гонки на виживання

Вітаю Вас! Прошу Вас допомогти розібратися зі статтею Гонки на виживання. Хтось реально зробив шкоду! По тих посиланнях, що надав той, хто номінував статтю Гонки на виживання на вилучення, я побачив, що однієї сатті немає взагали,а на інше посилання у тексті Вікіпедії були посилання, як це предбачено. Шок! Звертаюся тому, що Ви колись цією статтею плідно займалися. --SintraTon (обговорення) 14:47, 22 лютого 2021 (UTC)

Статус файлів

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файли, список яких вказаний нижче. Однак на сторінці опису файлів немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даних файлів, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлів, тобто дати посилання на сайти (або інші джерела), з яких ви взяли ці файли, а також умови використання файлів із вказаних сайтів.

На сторінці опису файлів завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковані ці праці. Якщо ви є їх автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файли під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажені вами файли із сервера.

Список файлів:

  1. File:IWM_London,_HU_39964-_THE_NAZI-SOVIET_NON-AGGRESSION_PACT_(THE_RIBBENTROP-MOLOTOV_PACT)_23_08_1939_3.jpg
  2. File:Автограф_Чепіги_Інни_Петрівни.jpg
  3. File:Вальдемар_Ерфурт,_1942.jpg
  4. File:Віперт_фон_Блюхер,_4_червня_1942.jpg

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 10:40, 26 лютого 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:23, 27 лютого 2021 (UTC)

Подяка та прохання допомогти

Вітаю Вас! Дякую за ключову допомогу у відновленні статті Гонки на виживання. Але атаки на неї продовжуються! Хтось досвідчений, не ідентифікуя себе, намагається таки видалити цей труд. Що робити у такому випадку я, на жаль, не знаю. Тому звертаюся до Вас з проханням навести лад з цією історичною сторінкою. Не зрозуміло, що це ангажоване джерело. Це суб'єктивне твердження, я так вважаю. Допоможіть, будь ласка.--SintraTon (обговорення) 05:10, 28 лютого 2021 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні WikiGap 2021 у Вікіцитатах

--Сергій Липко (обговорення) 20:41, 12 березня 2021 (UTC)

Вікіпроєкт Транспорт

Шановний Ejensyd, запрошуємо Вас до Вікіпроєкту «Транспорт» !
Вітаю! В історії Вашого внеску ми помітили зацікавленість темою транспорту, тому, ми запрошуємо Вас приєднатися до відповідного Вікіпроєкту. Разом із цим ми щиро вдячні вам за все, що ви зробили задля розвитку цієї теми в Українській Вікіпедії й сподіваємося, що ви продовжите. Ви можете допомогти будь-коли, прочитавши туторіал Вікіпроєкту Транспорт, а також створюючи нові статті чи шаблони та запропонувавши іншим користувачам приєднуватися до проєкту. Запитуйте та долучайтесь — давайте розвивати Вікіпедію разом!

--Kisnaak Обг.Внесок 18:52, 13 березня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Перший міжнародний антиєврейський конгрес був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:26, 18 березня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Макс Ліберман фон Зонненберг

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Макс Ліберман фон Зонненберг був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 03:16, 20 березня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Комуністичний інтернаціонал (журнал)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Комуністичний інтернаціонал (журнал) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:51, 27 березня 2021 (UTC)

Шаблон edited у статті Рейх Яків Самуелович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Рейх Яків Самуелович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 05:50, 28 березня 2021 (UTC)

Тиждень Полтавщини 2021

Вітаю, пане Ejensyd/Архів 21! Запрошую Вас долучатися до проведення тематичного тижня Полтавщини, який стартує от вже з понеділка. В рамках цього тижня ми плануємо як створювати, так і покращувати статті. Перелік до створення чи покращення розміщений на сторінці, але Ви можете обирати будь-які пов'язані з Полтавщиною теми. Буду радий бачити Вас серед учасників. З повагою — Шиманський હાય! 13:25, 28 березня 2021 (UTC)

Шаблон пишу-розділ у статті Ленін Володимир Ілліч

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ленін Володимир Ілліч був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу-розділ}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:32, 30 березня 2021 (UTC)