Обговорення користувача:Slovolyub/Архів 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Новий розділ

Конструкція з «є» відповідає усім нормам української мови; кількість цього дієслова та його похідних на одиницю тексту не регламентується ніде. І якщо хочете написати щось конкретному дописувачеві Вікі, то для цього є його СО; вставляти у статтю посеред тексту лінки на словники і мовознавчі форуми як мінімум дивно. А Ваш полонофобний коментар у описі редагувань залишу без коментаря. --Volodymyr D-k (обговорення) 04:47, 19 червня 2016 (UTC)

У Вас дивна логіка, друже! У чому полонофобія, якщо я просто застерігаю від зближення української мови з польською? Це якщо я проти зближення української мови з російською, то, за Вашою логікою, я – русофоб? До речі, за радянського комуністичного режиму мене б так і звинуватили у другому випадку. Не знаю, звідки це у Вас?
А щодо посилання з виразу на словник, де він міститься, то це — на майбутнє, щоб люди виправляли текст обережніше, не на підставі власних уподобань чи помилково прищеплених кимось хибних поглядів, а перегорнувши хоча би пару авторитетних джерел (скажімо, таке, таке або таке), бо я просто не знаю, як ще мені люб'язно попрохати когось перед виправленням цього словосполучення зазирнути до словників чи довідників. Та навіть у самій же Вікіпедії про це пишеться! То навіщо ж виправляти один синонім на інший???
В описі редагувань я мав на увазі, що зараз ці конструкції з «є» в українській мові набагато вживаніші, ніж, приміром, у 80-х рр., коли, незважаючи на панівну політику русифікації, українська в офіційних ЗМІ була більш нормативною, бо був академічний контроль. Та навіть у 90-х рр. я не чув, щоб цим «є» так зловживали, безпідставно відкидаючи інші питомі рівнозначні форми і, тим самим, прибіднюючи багату на синоніми українську мову. У статті я свідомо вжив вираз «являє собою», бо хотів сказати саме так, хоч і побоювався, що хтось може виправити, адже помітив, що існує якийсь розхожий хибний стереотип щодо цього виразу.
Є багато таких оман. Скажімо, всі не з доброго дива ще з 1991 року почали уникати виразу «я надіюсь» там, де він потрібен і де його неможливо замінити на «я сподіваюсь», бо останнє означає «я очікую» (сподіваний=очікуваний), тоді як «я надіюсь» — це «я покладаю надію, я маю надію», або невиправдано цураються слова «довгожданий», хоча в українській мові є слово «ждати», вже не кажучи про відверті покручі на зразок «енергозберігаючий» замість природного «енергоощадний» тощо. Одним словом, іноді написаному філологом можна довіряти.--Словолюб (обговорення) 11:20, 19 червня 2016 (UTC)
Привіт! 1) Щодо заміни в тексті статті — редагування продуктивне; звісно, біди не сталося б, якби залишилась попередня версія, але теперішня (погоджуюсь) у підсумку трохи краща. 2) А ось посилання на словник у статті про підземелля є цілком зайвим, хай навіть зроблене із хорошими просвітницькими намірами. Наводжу приклад із трохи іншої галузі. Борщівник Сосновського — небезпечна рослина, яка розповсюдилась мало не по всій Україні. Контакт із нею може надовго погіршити здоров'я людини. Тому хтось із вікіпедистів починає вставляти інформацію про небезпеку борщівника у статті про населені пункти України, міста, села і селища. На майбутнє, щоб люди з цих населених пунктів ходили по лісах і пустирях обережніше. Чи ці редагування робилися б із добрими намірами? Так. Чи потрібні вони? Ні. Бо той, хто захоче почитати про борщівник, той відкриє відповідну статтю (у Вікі чи поза нею), а той, хто захоче пошукати інформацію з галузі філології, той шукатиме її у більш відповідних місцях, ніж стаття про підземелля. Та навіть у самій же Вікіпедії. 3) Більш нейтральний опис редагувань не викликав би жодних запитань. Хоча ми й обмежені там малою кількістю символів, але робити нейтральні описи можна. --Volodymyr D-k (обговорення) 07:38, 20 червня 2016 (UTC)

Середмістя й околиці

Привіт! Бачу, Ви не на жарт зайнялися тематикою люблінського середмістя (що мене насправді радує). Маю мале прохання: не знаю, чи є у Ваших планах стаття про єврейський квартал міста, але про всяк випадок хочу попросити залишити її мені. Рано чи пізно сподіваюся спромогтись на її написання :) З повагою, --Volodymyr D-k (обговорення) 08:48, 11 липня 2016 (UTC)

Звісно, писати ж краще про те, що бачив на власні очі. Побуваю в Кракові — писатиму про нього і т. ін. А Ваше бажання врахую. Тільки хотілося б, щоб це було скоріше «рано, ніж пізно»:-) Бо можу не втриматися (не люблю червоних посилань у своїх статтях).--Словолюб (обговорення) 10:01, 11 липня 2016 (UTC)

Скарбниця

Вітаю! Будь ласка, скажіть: чому скарбничий - а не скарбник[1] в першому варіанті? Дякую. --Бучач-Львів (обговорення) 11:32, 12 липня 2016 (UTC)

Я визнаю обидва варіанти, але «скарбничий» зустрічав частіше, у тому числі у Грінченка, у якого є ще один подібний варіант— «скарбівничий».--Словолюб (обговорення) 20:06, 12 липня 2016 (UTC)
Дякую. --Бучач-Львів (обговорення) 12:56, 17 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Старе місто (Люблін)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Старе місто (Люблін) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:24, 19 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Путч генералів

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Путч генералів був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:55, 31 липня 2016 (UTC)

Результати конкурсу й церемонія нагородження

Шановний учаснику конкурсу CEE Spring 2016!

Дякуємо Вам за Ваш внесок у конкурс — завдяки Вашій праці CEE Spring залишається найбільшим конкурсом у Вікіпедії за кількістю статей І, що головне, Ви долучилися до створення мегабайтів якісного україномовного енциклопедичного контенту, ми Вами пишаємося!

За результатами конкурсу Ви отримаєте від нас призи. Ми вручатимемо їх під час всеукраїнської Вікіконференції, що відбудеться у Києві 3—4 вересня. Чекаємо на Вас! Поєднаймо приємне з корисним
Будь ласка, заповніть анкету за цим посиланням.

Бажаємо Вам залишатись активними у Вікіпедії!
Ще раз дуже дякуємо за Вашу участь і з нетерпінням чекаємо на Вас на конференції!

З повагою, Ата (обг.) від оргкомітету конкурсу 13:07, 12 серпня 2016 (UTC)

Допущення чи припущення

Slovolyub вітаю, у статті "фантастика" з користувачем Віщун у нас виникла філогічна розбіжність у поглядах, якщо для вас це не дуже складно, прошу на сторінці Обговорення:Фантастика висловити вашу думку.--Yasnodark (обговорення) 12:09, 22 серпня 2016 (UTC)

Мені теж цікаво. Користувався старим словником, можливо виникли якісь нові тонкощі?--Віщун (обговорення) 12:28, 22 серпня 2016 (UTC)

Рига

Скажіть будь ласка, що було не так? Чи потрібно двічі "км²"? Чи ім'я сайту не можна показувати? Дякую. — Olgerts V (обговорення) 11:58, 31 серпня 2016 (UTC)

Не так було лише подання імені і прізвища іноземця, а перед цим було правильно. Тому я не зрозумів, навіщо змінювати?! Все інше так, просто виправляв з мобілки, тому вибачаюся за ті вказані Вами недоречності. Усуньте їх, будь ласка.--Словолюб (обговорення) 12:43, 31 серпня 2016 (UTC)
Про іноземцев зрозумів, буду знати. Усунув. Але прізвище Ушаков не виглядає іноземним. ;-) — Olgerts V (обговорення) 13:19, 31 серпня 2016 (UTC)
Навіть якби він був за національністю українцем, це громадянин Латвії, а отже, для нас він іноземець. Дякую за розуміння.--Словолюб (обговорення) 16:19, 31 серпня 2016 (UTC)

Київ

У меня до Вас декілька питань:

  1. Чи знайомі Ви, у яких випадках використовують відкидання правки?
  2. Чому Англійська Вікіпедія використовує Kiev? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 06:58, 6 вересня 2016 (UTC)
У мене теж було дві причини відкинути Вашу правку:
  1. Я не побачив пояснення її доцільності.
  2. Ви зробили її неохайно, зачепивши ні в чому не винну квадратну дужку синього посилання.--Словолюб (обговорення) 12:16, 6 вересня 2016 (UTC)
Треба або подавати два можливі варіанти, або жодного. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 13:06, 6 вересня 2016 (UTC)

Опитування CEE Spring 2016

Вітаємо, учаснику CEE Spring 2016! Міжнародні організатори конкурсу просять Вас пройти опитування, що стосується конкурсу. Воно є дуже коротким. Це дасть нам трішки статистики й допоможе поліпшити конкурс. Будь ласка, пройдіть опитування за цим посиланням: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 З найкращими побажаннями,
-- Ата через Масові повідомлення 13:29, 10 вересня 2016 (UTC)

Вікі-тиждень «Переяслав-Хмельницький: місто-музей»

Привіт! Запрошую Вас трохи зайнятись рідним краєм і взяти участь в толоці вікіпедистів «Переяслав-Хмельницький: місто-музей». Вікі-тиждень відбудеться 24—30 вересня. Приєднуйтесь. Цікавого і якісного внеску. З повагою, --Павло (обговорення) 10:59, 23 вересня 2016 (UTC)

Запрошення до тижня Михайла Грушевського

--Arxivist (обговорення) 06:42, 28 вересня 2016 (UTC)

Люблін

Вітаю! Не зрозумів мотивів Вашої дії. Прошу пояснити. Дякую. --Бучач-Львів (обговорення) 06:13, 6 жовтня 2016 (UTC)

Сам не знаю, як це вийшло! Чудеса сенсорної мобільної техніки! Прошу вибачення!--Словолюб (обговорення) 11:44, 6 жовтня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо

Slovolyub вітаю, запрошую до участі та пропоную зареєструватися. .--Yasnodark (обговорення) 16:43, 30 липня 2016 (UTC)

Slovolyub вітаю! Щиро вдячний за ваші потрібні статті, створені в рамках місячника фантастики, бачу, що вас цікавили слов'янські та балканські автори. Тож якщо виникне подальше бажання створювати статті про письменників-фантастів, пропоную вам потрібні персоналії:
Я перекладав або про хорватів, або з польської, якою добре володію. Щодо інших слов'янських мов, згаданих у вищенаведеному списку, то не обіцяю, але за наявності вільного часу можу спробувати. До того ж для мене важлива ще одна умова: щоб статей про цих людей не було в рувікі. Це один із моїх принципів підняття відвідуваності укрвікі, бо тільки за відсутності відповідної російської статті навіть росіяни зайдуть на українську.--Словолюб (обговорення) 17:17, 21 жовтня 2016 (UTC)
Словолюб Усі запропоновані статті відсутні в рувікі, вони про словнеців, словаків, хорватів та сербів. Написані чеською, словацькою, словенською та сербською мовою. Частина з них є також і на ваших мовах. Ці статті були б дуже важливим внеском до проекту, тож якщо вам все ж вдасться їх перекласти - це буде чудово.--Yasnodark (обговорення) 11:29, 21 жовтня 2016 (UTC)
Проте ваші знання польської теж дуже були б корисні. Бо навіть найвідоміші романи польської фантастики не мають статей в укрвікі:

Теж саме з преміями:

Місяць Азії 2016

привіт! з 1 по 30 листопада триватиме місяць Азії. якісного внеску! ) --アンタナナ 18:09, 29 жовтня 2016 (UTC)

Допомога в заливці статей ЕІУ на Вікіджерела

Вітаю!

Колись ви займались заливкою статей з ЕІУ на Вікіпедію. Зараз у Вікіджерелах ми займаємось приблизно тим самим. На відміну від Вікіпедії статті будуть збережені в тому вигляді, в якому вони присутні на сайті ІІ НАН України (з точністю до хибодруків та спрощень електронної версії, типу відкидання Ґ чи наголосу, що будуть виправлені). Будемо дуже вдячні, якщо ви допоможете нам.

Наразі проект додавання ЕІУ знаходиться на стадії Толоки з вичитки списка гасел. Як виявилось, в електронній версії списку гасел в порівнянні з друкованою є певна кількість помилок та спрощень (для літери А — 1/20 всіх гасел), тож список варто вичитати вручну.

Будемо дуже вдячні, якщо ви приєднаєтесь. artem.komisarenko (обговорення) 01:17, 31 жовтня 2016 (UTC)

привіт! перепрошую, що турбую. нагадую, що Ви зголошувалися про угорщину статті створювать/поліпшувать :) --アンタナナ 21:08, 22 жовтня 2016 (UTC)

За спільною згодою учасників Міжнародний тиждень до 60-річчя Угорської революції в українській вікіпедії продовжений до 15 листопада. Долучайтесь, ще є час ;) --Павло (обговорення) 08:04, 8 листопада 2016 (UTC)

Прохання

Вітаю @Slovolyub:! Прошу підтримати цю та цю категорії, що необґрунтовано були номінована на сторінці обговорення номінацій за 16 листопада 2016. Прошу допомогти, бо номінатор здається не є зацікавленим у розвитку вікіпедії.--Yasnodark (обговорення) 16:37, 16 листопада 2016 (UTC)

Оцінка тренінгу з вирішення конфліктів

Шановні колеги!

Зараз я оцінюю вплив першого року програми Розвитку спроможностей спільноти, і в тому числі — тренінгу з вирішення конфліктів, який я робив разом з українською спільнотою. Один з компонентів оцінки — широка думка спільноти щодо тренінгу, включно з думкою тих, хто не відвідував основний (дводенний, у травні 2016) чи скорочений (3-годинний, на Вікіконференції у вересні 2016) тренінг.

Щоб допомогти з оцінкою, будь ласка, пройдіть це опитування і повідомте ФВМ свої міркування. Заздалегідь дякую за ваш час! Asaf (WMF) (обговорення) 21:53, 16 листопада 2016 (UTC)

(Я нагадую усім, хто висловлював бажання і брав участь) -- Ата (обг.) 13:56, 22 листопада 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Свічка пам'яті жертв Голодомору 1932—1933 років

привіт, перепрошую, побачила, що Ви серед користувачів, що пам'ятають про Голодомор. запрошую долучитися й написати чи поліпшити статті на цю тематику --アンタナナ 16:53, 25 листопада 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Масові вбивства комуністичних режимів

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Масові вбивства комуністичних режимів був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:55, 6 грудня 2016 (UTC)

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!
Веселих свят! Куті смачної, коляди гучної, щасливого Різдва і на весь рік добра! Наснаги і натхнення, колего, для нових звершень у справі творення вільної української енциклопедії в новому році! Dim Grits 15:05, 6 січня 2017 (UTC)
Красно дякую! Взаємно!--Словолюб (обговорення) 15:10, 6 січня 2017 (UTC)

User:EGalvez (WMF)/Sandbox/MassMessageTest

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey (revised heading)

«Тиждень Дніпропетровщини — 2017» у січні. Долучайтесь

Тиждень Дніпропетровщини — 2017
Ви брали активну участь у Місяці Дніпропетровщини — 2013. 19 — 30 січня 2017 в українській вікіпедії триватиме Тиждень Дніпропетровщини — 2017 з написанні і покращення енциклопедичних статей про цей чудовий край. Долучайтесь. Хто ж як не ми ;) --Павло (обговорення) 18:24, 16 січня 2017 (UTC) P.S. До речі, взяти участь у вікі-тижні — гарний спосіб відзначити 13-річчя вікіпедії )

Українська православна церква

Треба додати до статті Українська православна церква теги <noinclude> </noinclude>. Бо я створив сторінку Українська церква, а туди додається не лише список, а й вся сторінка Українська православна церква. --130.37.59.211 14:31, 17 січня 2017 (UTC)

Бачу, проблему вже усунено?--Словолюб (обговорення) 14:43, 17 січня 2017 (UTC)

Вікімарафон

@Slovolyub:! Сподіваюся на створення чергових нових фантастичних статей в рамках вікімарафону. --Yasnodark (обговорення) 17:47, 28 січня 2017 (UTC)

«Тиждень Дніпропетровщини — 2017» продовжено

Тиждень Дніпропетровщини — 2017
За спільною згодою дописувачів Тиждень Дніпропетровщини — 2017 продовжено до 4 лютого. Долучайтесь, ще є час з написати чи покращити важливі і корисні енциклопедичні статті про цей чудовий край. З повагою, --Павло (обговорення) 07:44, 30 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Голодомор у сучасній політиці

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Голодомор у сучасній політиці був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:27, 9 лютого 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

Як щодо участі в організації CEE Spring 2017?

Привіт! Зараз іде формування оргкомітету конкурсу. Подумала, що Вам теж може бути цікаво )

Від організаторів очікуватиметься:

  • сформувати список статей про Україну, які створюватимуть учасники в інших Вікіпедіях
  • сформувати правила конкурсу
  • затвердити журі
  • працювати над поширенням інформації і
  • слідкувати, щоб усе працювало.

Від журі:

  • перевіряти написані статті,
  • виставляти їм бали за якість,
  • за можливості — писати зауваження і поради авторам

Дописуйтеся у відповідний розділ на сторінці обговорення проекту й одразу ж коментуйте основні питання. Зрештою, коментувати можна й не будучи в оргкомі ), але оргомітет матиме приймати рішення.

Очевидно, що ні організатори, ні члени журі не зможуть отримати призів, тому вибір суто за вашим бажанням. -- З пов., Ата (обг.) (учасниця міжнародного оргкомітету), ViraMotorko (WMUA) (менеджерка ВМУА) 19:40, 27 лютого 2017 (UTC)

Крішурь → Кришур

Вибачте, але для людини, що себе назвала Словолюбом, це неприпустима помилка. Норма української мови не дозволяє кінцеве рь (м'якість тільки у відмінках, як у кобзаря). Та і ри пишеться в загальних та географічних назвах.--ЮеАртеміс (обговорення) 07:41, 10 січня 2017 (UTC)

В оригіналі звучить «Крішурь», слово не українське, а румунське, традиції вживати форму «Кришур», як у випадку з Бухарестом, немає. Що ще?--Словолюб (обговорення) 08:09, 10 січня 2017 (UTC)

@UeArtemis: Ви мене так присоромили, що я й повірив на слово. А Ви оце бачили. Завантажте там, будь ласка, відповідний файл у форматі «.doc» зі списку. У першому випадку зверніть увагу на приклад «Cîmpia Crişurilor – рівнина Кимпія-Крішурілор», у другому — «Ziduri – Зідурь». А які у Вас, до речі, були джерела для перейменування? Надалі я б Вам порадив не вдаватися у питаннях фонології в крайнощі, особливо, якщо це стосується іноземних власних назв. А щодо дорікань філологові, то ніколи не поспішайте бути, як то кажуть, «святішим папи Римського».--Словолюб (обговорення) 12:41, 2 березня 2017 (UTC)

Коли це слово потрапляє в українську мову, то воно стає українським словом. Запозичення адаптуються. В такій формі це варваризм. Правопис має більший авторитет і пріоритет перед інструкціями географів. І, до речі, філолог це спеціаліст з літератури. Фонетика, граматика, орфографія - це до лінгвіста.--ЮеАртеміс (обговорення) 14:42, 2 березня 2017 (UTC)
Щодо останнього, то читайте значення слова «філолог» (це ширше, ніж лінгвіст, але і лінгвіст у тому числі). А щодо саме «Крішурь»... Ну, немає ніде в українських текстах згадки про «Кришур», змиріться з цим. Якесь дуже вже віддалене від оригіналу виходить звучання. Зате є інструкція, яка радить писати «Крішурь», то що, Ви хочете, щоб назва у вікіпедійній статті не збігалася з відповідником на українських картах? А для кого тоді інструкції пишуться, для пункту прийому макулатури? --Словолюб (обговорення) 14:52, 2 березня 2017 (UTC)

Францішек Клееберг

Доброго дня! Я б радив додати у тексті статті про Клееберга ще кілька речень про його біографію, щоб краще прив'язати до Тернополя. "Народився у такій то сім'ї у Тернополі" і т.п. Щось схоже є у російській та англійській вікі. --Spudei (обговорення) 01:13, 12 березня 2017 (UTC)

Звичайно! Текст статті ще не закінчено.--Словолюб (обговорення) 04:51, 12 березня 2017 (UTC)

Запрошення до тижня В'ячеслава Липинського

--Arxivist (обговорення) 16:39, 30 березня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Драголюб Михайлович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Драголюб Михайлович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:59, 3 квітня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

По фото

Вітаю. Чому завантажуєте фото локально а не у Commons? --Georg Urban 19:54, 17 травня 2017 (UTC)

Які саме? Останнього разу я цілу добірку завантажив на Вікісховище.--Словолюб (обговорення) 05:50, 18 травня 2017 (UTC)
Наприклад дві звідси --Georg Urban 12:54, 18 травня 2017 (UTC)
Там така система: заповнюєш форму завантаження, потім доходиш до пункту вивантаження в коммонз і, якщо обираєш його, то доводиться заповнювати те саме повторно. Мені тоді стало жаль потрачених зусиль, бо я на той момент ще не вмів уникати цього подвійного заповнення.--Словолюб (обговорення) 17:45, 18 травня 2017 (UTC)

Grupa Azoty S.A.

Вітаю! Перепрошую, мінімум - 3500 кБ (Вікіпедія:CEE Spring 2017). Дякую за увагу. Успіхів! --Д-D (обговорення) 13:33, 29 травня 2017 (UTC)

Дякую! --Словолюб (обговорення) 17:45, 29 травня 2017 (UTC)

Тиждень Закарпаття 2017

За участь у Тижні Закарпаття 2017
Шановний Slovolyub, перепрошую, що з запізненням, але хочу подякувати Вам за участь у згаданому вікітижні! Хочу відзначити Вас віртуальною нагородою за найбільшу за розміром статтю, створену в рамках тижня (Закарпаття у Другій світовій війні24 кб). Не будемо забувати і про третє місце за найбільшу кількість доданої інформації (447938%). Перепрошую, якщо десь помилився в розрахунках, нікого не хотів образити ). Натхнення й наснаги Вам у подальших редагуваннях! — Шиманський હાય! 04:01, 3 червня 2017 (UTC)
Красно дякую! --Словолюб (обговорення) 06:58, 3 червня 2017 (UTC)

Порожні статті

Вітаю! Нащо Ви постворювали порожні статті про ґебіти? Чи не можна їх по черзі створювати і наповнювати? --Рассилон (обговорення) 06:17, 3 липня 2017 (UTC)

Вони були б не порожні. Робив з мобільного, текст не виклався. Вважайте, технічний збій.--Словолюб (обговорення) 06:40, 3 липня 2017 (UTC)
Гм… ну гаразд, працюйте. Успіхів Вам і наснаги! --Рассилон (обговорення) 09:42, 3 липня 2017 (UTC)
Дякую! --Словолюб (обговорення) 13:54, 3 липня 2017 (UTC)

Вікіконференція-2017

Вітаю! Запрошую відвідати Вікіконференцію-2017, що відбудеться 25-26 серпня у Херсоні. --visem (обговорення) 19:20, 25 липня 2017 (UTC)

Дякую, залюбки! --Словолюб (обговорення) 21:52, 25 липня 2017 (UTC)

Тиждень Харківщини 2017

За участь у Тижні Харківщини 2017
Шановний Slovolyub, дякую Вам за участь у Тижні Харківщини! Завдяки Вам з'явилось 2 чудові нові статті. Дозвольте у цей жаркий літній час пригостити Вас віртуальним морозивом ). Натхнення й наснаги Вам у подальшій роботі. З повагою, — Шиманський હાય! 13:40, 5 серпня 2017 (UTC)
Вітаю! Як матимете час і натхнення — заходьте й сюди. З повагою, — Шиманський હાય! 08:33, 6 серпня 2017 (UTC)

Переведите, пожлста, статью https://ru.wikipedia.org/w/index.php?title=Украинцы_в_Москве&oldid=84928671.

Доброго времени суток. Прошу вас как создателя многочисленных статей об украинской диаспоре на укр. языке перевести статью https://ru.wikipedia.org/w/index.php?title=Украинцы_в_Москве&oldid=84928671. Целью этой статьи является борьба с украинофобией и показать русским шовинистам, что украинцев на территории России не меньше чем русских в Украине. В частности украинцы в Москве имеют свою историю, культурное влияние, внесли значительный вклад в различных сферах. В русской википедии статью удалили как раз на основе того, что подобных статей нет в других разделах википедии, хотя есть статьи об армянах и евреях Москвы, а украинцы по переписи 2010 года в РФ- вторые по численности! И это не считая обрусевших украинцев, а обрусевают как раз из-за информационного вакуума. Также прошу украинское сообщество активнее участвовать в русской википедии. Многие русскоязычные украинцы, которые родились в различных странах бывшего СССР ждут вашей поддержки в русскоязычном информационном пространстве. Дякую! — Це написав, але не підписав користувач 39.121.175.13 (обговореннявнесок) 20:53, 4 серпня 2017‎.

Зроблю!--Словолюб (обговорення) 09:40, 7 серпня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Адам Ганушкевич

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Адам Ганушкевич був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:40, 10 серпня 2017 (UTC)

  1. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  2. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.
  3. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  4. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.