Обговорення користувача:Teodret/Архіви/січень 2013

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Щодо списку репресованих художників

Навпаки, дуже хочу і прагну додатків. Бо тема стосується не тільки мене, а я маю замало потрібних матеріалів. Іноді неприємо, адже є дописувачі, що позіціонують себе як історики у УкрВікі, а допомоги не дочекаєшся, одні амбіції… Ви часом — не історик ?

217.199.233.62 — Це написав, але не підписав, користувач Lorry (обговореннявнесок).

Іван Ганзера

Шановний,ви порадили додати інтервікі-посилання до статті Іван Ганзера,але як? Адже він відомий лише в нас в Україні,ніде більше його не знають!:) З повагою --ВікіПЕДист

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 09:03, 9 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні нових фільмів

--KuRaG (обговорення) 12:01, 10 січня 2013 (UTC)

Нащо робити зайву роботу?

Навіщо міняти в шаблоні «Музикант» параметри в статтях? Напишіть у шаблоні обидва параметри, напр. {{{Фото|}}}{{{Зображення|}}}, і вони обидва працюватимуть, і не треба буде міняти сотні статей.--Анатолій (обг.) 11:28, 13 січня 2013 (UTC)

А навіщо робити подвійні стандарти? Хіба, не простіше позаміняти всі неправильні параметри правильними, щоб не ускладнювати всім життя? До того часу поки не знайдемо з вами спільної мови, тимчасово призупиняю бота. --«Teo» обг 14:33, 14 січня 2013 (UTC)
Зробити кілька тисяч правок замість однієї — це простіше?--Анатолій (обг.) 17:12, 14 січня 2013 (UTC)

Транспортна система

Почитайте, будь-ласка, тему в обговоренні "транспортна система" у цієї людини - Dim Grits.(sansampli@i.ua)

Я всього лишень виконував свої обов'язки сприйнявши вас помилково вандалом, гадаю вам варто дійти консенсусу з Dim Grits --«Teo» обг 05:57, 23 січня 2013 (UTC)

Невмійко Я.К.

Навіщо ви обманюєте створивши дві сторінки, займаєтеся війною правок проти моєї статті??? (12:19, 15 лютого 2012‎ Teodret (7672 байти) (+7672)‎ . (Створена сторінка: == Ласкаво просимо! ==

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Teodret!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Krupski Oleg (обговорення) 18:50, 23 січня 2013 (UTC)

Доброго дня, перепрошую за втручання, але зацікавився цим дописом і провів маленьке розслідування. Тож аби заощадити Ваш час, можу поділитися, про що мова. Вам закидається сокпапетство з використання облікового запису Невмійка на тій підставі, що Ви його свого часу мали необережність привітати як новачка у вікі. Буде цікаво побачити, що Ви зможете протиставити цьому факту. Пішов за попкорном, наснаги Вам Усмішка. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:13, 23 січня 2013 (UTC)

- Користувач:Teodret, прошу прийняти мої вибачення. Користувач:Kirotsi переконав мене в зверненні до вас з вибаченнями. Жодних ідентифікацій на сторінці "користувача Невмійка" - перший запис стояв в "історії перегляду" з вашим іменем, знаю про утворення клонів в вікіпедії деякими з метою "війни правок" під параваном і псевдо, тому мав підозри. Замість допомоги деякі провокують і псують важку працю, замість хоча б їм трудитися писати власні статті. Ще раз перепрошую. --Krupski Oleg (обговорення) 22:18, 23 січня 2013 (UTC)

Причинами таких сумнівів може бути те що свого часу я вітав всіх активних користувачів які зробили хоча б одну дію. За підозри я вам нічого не кажу, побачивши це хотів бігти до чек'юзерів щоб мене перевірили Усмішка --«Teo» обг 10:17, 24 січня 2013 (UTC)
Сокпапетство не визнаю методом боротьби, гадаю інцидент вичерпано. --«Teo» обг 10:22, 24 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:44, 25 січня 2013 (UTC)

Редагування статті Масонство

Шановний Користувач:Teodret, поясніть, будь ласка, навіщо Ви, у розділі "Масонство в Україні" статті Масонство, наполегливо у список Лож Великої Ложі України додаєте «Полум'яна Долоня Осіріса» в Києві, яка не є, не те що Ложею ВЛУ, а взагалі Масонською організацією. Що дуже добре видно з їхнього сайту http://osiris.zg5.ru/
Поясніть, звідки інформація, що це Ложа ВЛУ і знаходиться вона в Києві? Якщо цього не вказано ні на сайті http://osiris.zg5.ru/ ні на офіційному сайті ВЛУ.
Те, що «Полум'яна Долоня Осіріса» не є Масонською організацією чітко видно з розділу "Ландмарки" http://osiris.zg5.ru/index2.html
Також, поясніть чому Ви пишете, що «На сьогодні в Україні існує регулярна Велика Ложа України, в яку входять десять Достойних Лож» якщо їх 9?
Також, поясніть чому Ви додаєте, у розділі "Масонство в Україні" статті Масонство, абзац "На українських грошах ви можете щодня бачити масонські символи" з посиланням на два ролики https://www.youtube.com/watch?v=d6vI4jy___E та http://www.youtube.com/watch?v=S23UtqsVn0M&feature=iv&annotation_id=annotation_473794 в яких під мікроскопом на куп'юрах знаходять якісь незрозумілі символи та рисочки і говорять, що це масонська змова.
Велике прохання до Вас, шановний Користувач:Teodret, перед тим, як додавати якусь інформацію в статтю, перевіряйте її достовірність і приналежність до теми статті.
Дякую! З повагою, Snay UA (обговорення) 13:51, 27 січня 2013 (UTC)

Ви мене пробачте буь-ласка але з яких пір ютуб став авторитетним джерелом? Це по-перше, по-друге вам не потрібно скасовувати чужі редагування які не відповідають вашій думці. Потрібно домовлятися вести обговорення щодо статті, гадаю хтось з 2000 користувачів вікіпедії цікавиться культурою і допоможе вам.

Пробачте але поки що змушений відкинути ваші редагування. --«Teo» обг 16:54, 29 січня 2013 (UTC)

Шановний Користувач:Teodret, а Ви читали те, що написано трошки вище Вашої відповіді? Я видаляю посилання на сумнівні ролики в ютубі, Ви їх повертаєте і звинувачуєте мене в тому, що я вважаю ютуб авторитетним джерелом, втой же час видаляєте цитати та посилання на коментар НБУ. Мої зауваження до статті, а саме до роликів на ютубі та до посилання на сайт «ложі» «Полум'яна Долоня Осіріса» http://osiris.zg5.ru/ висять з 24-го грудня, Ви чомусь не звернули на них увагу, а кажете мені домовлятись про ведення обговорення статті. Давайте домовимось про її обговорення. Аргументуйте мені відмову у моїх правках в розділі обговорення статті Масонство. Якщо хтось цікавиться Масонством, а не конспірологією, буду радий їхній допомозі, головне, щоб вона опиралась на авторитетні джерела.}--Snay UA (обговорення) 20:23, 31 січня 2013 (UTC)