Обговорення користувачки:Валентина Кодола/Архів 2015

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Конкурс

Доробив Вікіпедія:Проект:Військова справа у Вікіпедії/Тиждень 4, тепер неоціненних статей не лишилось. Якщо не хочете там ще погратись і щось пооцінювати — можете закривати, думаю, більше ніхто там вже нічого робити не буде --YarikUkraine (обговорення) 15:34, 11 січня 2015 (UTC)

Неприпустимість образ в n-раз

Вітаю! Я так розумію, що вас вже блокували за різного роду «гарні слова». Ось сьогодні знайшов таке → ред.№ 15412807. Тепер прочитайте пункти 2.2.1 та 6.2.4.2.5 на Вікіпедія:Правила блокувань. Не можу сказати, що я люблю Basio, але обзиватися виродком не треба. Basio має право оскаржувати підсумки адмінів (як і будь-хто). І краще витріть то слово зі свого лексикону. Виродок, окрім поганої людини, має ще й значення людини з вродженими патологіями. Ви ж не називаєте людей з синдромом Дауна виродками, то негарно якось. Отож, у випадку нових лайок ви будете заблоковані на 2 дні. Дякую за розуміння--TnoXX (обговорення) 17:23, 12 січня 2015 (UTC)

Чхала я на ваші блокування, мене тут немає через таких як ви....--Учитель Обг 19:46, 12 січня 2015 (UTC)

Захист

Вітаю! У зв'язку з частим вандалізмом на вашій сторінці обговорення встановив місячний захист від неавтопідтверджених. --Максим Підліснюк (обговорення) 16:37, 15 січня 2015 (UTC)

Статистика конкурсу "військової справи.."

В мене для вас подарунок. У вільний час порахував всі статті по тематиках. Враховував тільки оцінені статті (ті що допущені до оцінювання, не закороткі, не копівіо і т.д.). Всього таких статей нарахував 545. Серед них

  • 97/545 стосуються України безпосередньо, решта - ні.
  • 177/545 є статтями що стосуються історії, решта - сучасності

По темах:

  • +95 статей про військові з'єднання, армії, спецслужби, організації
  • +77 статей про видатних людей
  • +74 стосуються флоту
  • +65 стосуються бронетехніки та військових автомобілів
  • +53 про військові операції, війни, битви і т.д.
  • +52 стосуються авіації, ракет, ядерної зброї
  • +29 стосуються артилерії
  • +22 стосуються стрілецької та холодної зброї
  • +78 статей на інші теми.

Якраз всіх разом виходить 545. Можна перевести в проценти, намалювати інфографіку, опоблікувати в результатах конкурсу. Отаке!--Звірі (обговорення) 23:02, 18 січня 2015 (UTC)

Зізнаюсь, не чекала від вас такої участі, що ж приємно, що хоч ще хтось є зацікавлений.... Але я зараз не редагую Вікіпедію, якщо взагалі це колись буду робити....а може....--Учитель Обг 23:13, 18 січня 2015 (UTC)
Даремно. Палке серце іноді призводить до нерозумних рішень. Зрозумійте правильно. Ві змішали у цьому питанні не сумісне.
1) З точки зору Вікіпедії як проекту - це реферат. Тобто стаття пишеться як переклад джерел своїми словами. Це перший ствоп, який більш детально розкрит у критеріях значимості. Нема джерел - очевидно що не повинно бути статті. Це базове правило. Якщо додати це оригінальне дослідження (чим є стаття написана без джерел), то постане питання чому так не можна писати й інші статті. Так робити не можна. Це шлях в нікуди.
2) Розповідь про героїв та патріотичне виховання молоді це безумовно важлива справа. Але для цього треба робити це в іншому проекті. І треба або створити новий, або долучитись до якогось вже існуючого. Якщо хочете щоб це було в Вікіпедії - організуйте публікацію в авторитетному ЗМІ.
Все інше - емоції. З повагою --Sas1975kr (обговорення) 08:53, 20 січня 2015 (UTC)
Все так конкурс варто довести до кінця. Це наш обов'язок перед учасниками!--Звірі (обговорення) 11:06, 21 січня 2015 (UTC)

Реузльтати

Доброго дня, пані Валентино. Скажіть, будь-ласка, о якій годині завтра будуть вивішені результати конкурсу "Військова справа"--Миша историк (обговорення) 13:02, 29 січня 2015 (UTC)

Нагородження

Доброго вечора, пані Валентино. Дякую вам за вашу старанну та сумлінну роботу щодо оцінювання статей конкурсу "Військова справа". Можете розповісти про деталі нагородження?--Миша историк (обговорення) 17:26, 11 лютого 2015 (UTC)

і знову привіт. перепрошую, що й тут втручаюся. окремий пост із датою та місцем церемонії буде опубліковано на wikimediaukraine.wordpress.com. переможцям буде розіслано листи із запрошеннями --アンタナナ 17:39, 11 лютого 2015 (UTC)
Привіт. Дякую за ваше приємне втручання. Воно мені дуже корисне))--Миша историк (обговорення) 17:42, 11 лютого 2015 (UTC)
Доброго вечора, Михайле! Відповідь отримав ти, лише хочу додати, що рада за тебе, боо дійсно в твоїх статтях спостерігається ріст. Головне, прислухатись, що тобі радять досвідчені коритувачі. Ну й хотілось би сподіватись, що твої статті не обмежаться лише конкурсними й ти будеш активним дописувачем Вікіпедії. До зустрічі в Києві!--Учитель Обг 22:23, 11 лютого 2015 (UTC)
Пані Валентино, обставини скоріше всього складуться так, що я не зможу бути присутнім на нагородженні в Києві. Чи є якісь інші способи отримати нагороду? І якщо не секрет, що з призів якому місцю належать, а то цікаво?--Миша историк (обговорення) 11:12, 12 лютого 2015 (UTC)
Побачив активність Михайла на сторінках пана YarikUkraine і А1. Скажіть Ви, Михайле і Ви, пані Валентино. Тут ідеться про призове місце? Просто я мав справу з оцією статтею [1] видалив з неї 80 кб копівіо. Яку оцінку вона отримала? Це давня проблема. Минулого року Михайло претендував на якусь нагороду, але з його статей я тоді теж видалив бл. 250 кб копівіо.--Aeou 11:45, 12 лютого 2015 (UTC)
Доброго дня, пане Aeou. Я лише щойно подивився на цю сторінку. Так, я користувався постороннім джерелом, проте намагався переробити. Вочевидь не дуже вийшло. Після того як я помітив, що можна писати перекладені статті я покинув ідею написання "власних". Я визнаю свою помилку, з побажанням на те, аби кількість балів за "мою" статтю про Саратогу забрали від загальної чисельності моїх конкурсних балів--Миша историк (обговорення) 13:17, 12 лютого 2015 (UTC)
Михайле, я переглядав абзац за абзацом. Ви нічого не переробляли. Ніби принципово. І це не вперше. Ви вже створювали раз таку ситуацію на якомусь із конкурсів (пам'ятаю, як видаляв сотні кілобайт із якихось кавказьких статей). Ви спробувати «проскочити» і цього разу. Я теж відмітив у Ваших статтях «ріст» — Ви порозкидали по тексту фальшиві «примітки», імітуючи науковий апарат і маскуючи копівіо.--Aeou 19:57, 12 лютого 2015 (UTC)
Глянула статтю, вона перевірялась іншим членом журі. Я не могла сама перевірити всі 700 статей. Так, редагування користуача Aeou слушні. Прикро, що вони появились тоді, коли вже підведено підсумки. Хоча, я деякою мірою, знайома з його позицією й умінням появлятись в "нужный момент". Коментувати ситуацію більше не буду, зняття цих кб суттєво підсумкову картину не змінять, бо визначено 5 переможців. Але, Михайле, статті, які дивиилась я, тобою були допрацьовані й ти прислухався до моїх порад. Я також не хочу, щоб за "копіво" давали призи і сама багато конкурсних статей поставила на вилучення або вилучала шматки тексту. Тому, до кінця даного тижня переглянь статтю й дороби. Я внесла у неї зміни до величезних зображень, додам, Вікіпедія - не дитяча ілюстрована енциклопедія, тому варто додавати зображення нормального розміру. Хоча, оформлення статей не було параметром оцінки. Якщо стаття не буде допрацьована, то я буду змушена переглядати результати конкурсу. Отже, у неділю, 15 лютого, я її перегляну. домовились? --Учитель Обг 15:39, 12 лютого 2015 (UTC)
Гаразд, я готовий зробити цю роботу, оскільки й самому прикро за цей інцидент. Проте мені потрібно уточнити кілька питань: 1. Що буде, якщо я не встигну (по сімейним обставинам) зробити статтю? 2. Розмір статті повинен бути таким ж, як і попередня версія? Я спробую пересказати своїми словами джерело--Миша историк (обговорення) 16:20, 12 лютого 2015 (UTC)
Я "по сімейним обставинам" тоже багато чого не встигала, але доводилось ними нехтувати. Я й так багато виділила часу на допрацювання статті. Розмір має бути таким, якщо ти не хочеш позбутися призового місця--Учитель Обг 17:32, 12 лютого 2015 (UTC)
Я вас зрозумів. Тоді , гадаю, що до неділі!--Миша историк (обговорення) 17:44, 12 лютого 2015 (UTC)
Валентино, Ви несправедливо зайнялись випадами на тему моїх «позиції і умінь». Про участь Михайла у черговому конкурсі я дізнався лише тоді, коли побачив його запити на чужих СО. Тоді я зрозумів, що він знову активний і тоді глянув його статтю. Отакий недосконалий алгоритм, який виявив копівіо, коли підсумки вже підбили. Це лише тому, що в межах конкурсу з перевіркою знову щось не склалось.--Aeou 19:57, 12 лютого 2015 (UTC)
усім привіт. @Миша историк:, отримати за сукупністю внеску третє місце й мати у статтях копівіо — неприпустимо. мені дуже шкода, але з цим потрібно щось робити. і граничний термін до 15 лютого 2015 року, вказаний пані Валентиною, залишається у силі. власне, я б схилялася до того, що виявлене копівіо у статтях автоматично забирає можливість посісти призове місце та отримати приз, але якщо пані Валентина у Вас вірить — не підведіть її. вона на це виділяє ще один вихідний день. тому жодного копівіо не повинно залишитися. хоча б одне речення у Ваших конкурсних статтях — і Вас буде дискваліфіковано (звісно ж мова не може обмежуватися однією статтею) --アンタナナ 20:41, 12 лютого 2015 (UTC)
Доброго вечора, панове. Я розумію вас і те, що ви зараз про мене думаєте і це цілком виправдано. Я щиро дякую пані Валентині і я спробую не підвести її сподівання. Я заклинаюся, що такого більше не повториться. Давайте почекаємо до неділі і я вам покажу, що можу зробити, а тоді вже будемо робити висновки.--Миша историк (обговорення) 21:01, 12 лютого 2015 (UTC)
Доброго вечора, пані Валентино. Дякую за наданий шанс, проте чи можу я просити вас про ще одне прохання. Справа у тому, що у мене весь день захист науково-дослідницької роботи, а тому я фізично не можу встигнути до неділі, давайте принаймні до понеділка, якщо можна?--Миша историк (обговорення) 18:16, 13 лютого 2015 (UTC)
Доброго вечора, пані Валентино. Як я і обіцяв я майже переробив статтю. Щоправда, залишилися деякі деталі, кілька підрозділів, верифікація та примітки, які я буду намагатися виправити протягом наступних 2-3 днів. Тому не врахуйте це як помилку. По завершенні я можу віддати цю статтю вам та іншим вікпедистам на перевірку. Проте навіть зараз можете подивитися - ознак порушення авторських прав немає, є одна цитата, яку я використав, япоставлю посилання на джерело, з якого вона взята.Гадаю, ми дійдемо з вами до порозуміння--Миша историк (обговорення) 19:57, 16 лютого 2015 (UTC)
Доброго вечора, Михайле. Завтра гляну, напишу результати. --Учитель Обг 21:54, 16 лютого 2015 (UTC)
Давайте, післязавтра, або завтра ввечері, а то у неї ще сирий вигляд.--Миша историк (обговорення) 15:07, 17 лютого 2015 (UTC)
Пані Валентино, завтра до вечора стаття вже буде готова. Мені залишилося лише вставити посилання, примітки та цитати очевидців.--Миша историк (обговорення) 17:08, 17 лютого 2015 (UTC)
Доброго вечора, пані Валентино. Скажіть будь-ласка коли ви будете перевіряти статтю і коли скажете підсумки, а то я бачу іншим учасникам вже розіслали листи із запрошенням на нагородження?--Миша историк (обговорення) 21:46, 20 лютого 2015 (UTC)

Другий музейний тиждень

Вітаю! Запрошую до участі у Другому музейному тижні (11 — 24 березня 2015 року). --AnatolyPm (обговорення) 15:50, 27 лютого 2015 (UTC)

Щодо спроб фальсифікації результатів конкурсу

Маю до Вас питання і дуже прошу відповісти - Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Військова справа у Вікіпедії/Конкурсні статті#Щодо спроб фальсифікації результатів. --А1 21:57, 27 лютого 2015 (UTC)

Користувач про своє право!

Доброго вечора! Сторінку Джеваншир розпочав створювати сьогодні близько 14:00, зайшов на сайт Вікіпедії дана стаття підсвічувалась як не створена, от і я розпочав роботу над даною сторінкою, коли зберігав її наткнувся на вашу інформацію, от зразу і не зрозумів. Вибачаюсь за свої дії, хоча і Ваші дії також не підтримую!!!

Я так розумію, ви віднедавна у Вікіпедії. Як би ви розумілись на написанні статей, то знали б, коли стаття вже була створена мною, то ви б ніяк не могли її створити. Ви просто внесли свої дані у започатковану мною статтю. А редагувати учасниками конкурсу статті інших конкурсантів, згідно умов конкурсу, ЗАБОРОНЕНО!--Учитель Обг 16:48, 29 березня 2015 (UTC)
Й додам: Ваше право, закінчується там, де починається право іншого. Де б це не було: в реальному житті чи тут! (Почитайте гарно умови конкурсу, правила поведінки у ВП та правила дописів на СО користувачів чи статей!)--Учитель Обг 16:51, 29 березня 2015 (UTC)

Ahoj, zlatko!

Радий Вашому поверненню, --Л. Панасюк (обговорення) 16:55, 29 березня 2015 (UTC)

Рада Вас чути також! Але я повернулась уже давненько, коли "добивали" конкурс "Військова справа". Почали ж... --Учитель Обг 17:23, 29 березня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Джеваншир

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Джеваншир був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:16, 6 квітня 2015 (UTC)

Прохання

Вітаю! Є одне прохання до Вас як фахового спеціаліста переглянути статтю Київський курінь чи все там гаразд? І можливо треба доповнення. --Jphwra (обговорення) 12:54, 2 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:45, 27 травня 2015 (UTC)

Оцінювання CEE Spring

Вітаю! Скажіть, чи буде повторне оцінювання статей станом на завершення конкурсу, адже виставлені за 1 та 2 тижні оцінки є попередніми, чи не так?--ATOS1812 (обговорення) 13:35, 21 травня 2015 (UTC)

Доброго дня! Повторно статті перевірятись не будуть, згідно умов конкурсу. --Учитель Обг 15:03, 31 травня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Кнайпа (політики)#Права адмінів №2

Прошу висловити думку: як Ви ставитесь до можливості періодичного підтвердження прав кожного адміністратора, тобто переобрання кожного раз на рік або 2 роки? Коли Вас це зацікавило, прошу переглянути обговорення в темі Вікіпедія:Кнайпа (політики)#Права адмінів №2 і проголосувати в розділі «Reload». --ROMANTYS (обговорення) 05:57, 1 червня 2015 (UTC)

Іноземна військова інтервенція в Росії

Доброго дня, пані Валентино. Наскільки мені відомо, ви перевіряли мою статтю Іноземна військова інтервенція в Росії в рамках конкрусу CEE Spring. У таблиці оцінювання ви зазначили, що моя стаття незавершена. Чи можете ви конкретніше прокоментувати дану ситацію, оскільки, на мою думку, в статті наявний як основний матеріал, так і література, примітки, посилання і т.д.. Якщо переглянути поточну версію статті це чітко видно. Можете пояснити мені своє рішення?--ATOS1812 (обговорення) 21:12, 28 червня 2015 (UTC)

Доброї ночі. Версію, яку ви пропонуєте на моїй сторінці, можна вважати завершеною. А от версію на кінець тижня такою вважати аж ніяк не можна. Ви ж знали, що за умовами конкурсу, перевіряється саме поточний варант. Оскільки стаття є перекладом, то максимум балів - 1, але через незавершеність я й поставила 0,6. В кінцевому варіанті- робота серйозна, але, на жаль...--Учитель Обг 22:22, 28 червня 2015 (UTC)
А я не знав, що вираховується станом на кінець тижня, тому тепер зрозуміло, дійсно шкода, проте дякую за пояснення--ATOS1812 (обговорення) 07:41, 29 червня 2015 (UTC)

Оцінка статей CEE

Доброго дня! Оцініть будь-ласка статтю ČEZ Арена (Острава) у Тижні 9, оскільки вона була доведена до мінімально необхідного розміру. --visem (обговорення) 15:20, 6 липня 2015 (UTC)

Доброго дня! Вікторе, потрібно уважно читати умови конкурсу. Стаття оцінюється за версією на кінець поточного тижня. Тому й перевірявся її первинний варіант. А доведення її до толку після конкурсу, то вже справа совісті. --Учитель Обг 16:36, 6 липня 2015 (UTC)

Так перенесіть тоді її на інший тиждень. Вона ж під час конкурсу доводилась до толку, просто система зафіксувала на поточний тиждень. А писалася в ніч з 22 на 23 травня. Ось і все. Те ж саме було з моєю статтею Туран (місто) у Тижні 8, але після мого звернення її оцінили. --visem (обговорення) 18:15, 6 липня 2015 (UTC)

А якщо всі користувачі будуть це просити? Це хто, Павло, правила порушує? --Учитель Обг 20:56, 6 липня 2015 (UTC)
Чому порушує? Стаття написана в ЧАСОВИХ РАМКАХ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ. Жодних порушень тут нема. Якщо її не оцінювати в цьому тижні, то в наступному треба. А порушенням буде відсутність оцінювання, бо стаття написана по всіх правилах. --visem (обговорення) 21:22, 6 липня 2015 (UTC)
@Visem: У загальний залік стаття надходить у вигляді станом на 23:59:59 останнього дня відповідного конкурсного тижня, за київським часом. --Максим Підліснюк (обговорення) 21:29, 6 липня 2015 (UTC)
Так, це я знаю. Але це не привід не оцінювати статтю. Якщо навіть стаття не входить до тижневого заліку (тут я не знайшов чіткого формулювання, тому кожен може трактувати як хоче), але вона написана під час конкурсу і в будь-якому випадку має входити до загального конкурсного заліку. --visem (обговорення) 22:09, 6 липня 2015 (UTC)
Стаття оцінюється станом на кінець конкурсного тижня. На оцінювання вона потрапила в редакції постійна версія № 16233020, у цій редакції увійшла до конкурсного заліку і була оцінена як замала. Оцінювати версії, подальші за постійна версія № 16233020 журю не в праві --Максим Підліснюк (обговорення) 22:21, 6 липня 2015 (UTC)
Значить тоді її треба оцінювати протягом наступного конкурсного тижня. Бо це тоді абсурд взагалі виходить якщо користувач писав статтю у ніч з неділі на понеділок, то тільки через це її не врахововувати. Це ж не те що доробив після 23:59 останнього конкурсного дня. --visem (обговорення) 06:22, 7 липня 2015 (UTC)
Все, що написав Максим, правильно. Я бачила ту версію, яка була готова на кінець дня. Ви додали шаблон на тижні, вона ввійшла в поточний тиждень. Те, що ви її потім доробляли після 00.00 систему не хвилює. Та й підсумки вже готові. Зайдіть у тижневі таблиці. --Учитель Обг 10:58, 7 липня 2015 (UTC)
я згоден з тим, що написав Максим, але не згоден з тим що статтю не потрібно оцінювати взагалі, тим більше для чого тоді додано другу колонку з кінцевим результатом щодо обсягу статті. --visem (обговорення) 12:05, 7 липня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Мисан Віктор Олександрович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Мисан Віктор Олександрович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:46, 14 липня 2015 (UTC)

Результати конкурсу "CEE Spring"

Доброго дня, пані Валентино. Чи не можете ви сказати приблизну дату оголошення результатів конкурсу "CEE Spring"?--ATOS1812 (обговорення) 14:37, 6 липня 2015 (UTC)

Доброго дня! Думаю, що до кінця цього тижня результати кінцеві будуть. --Учитель Обг 16:34, 6 липня 2015 (UTC)
Гарно дякую))--ATOS1812 (обговорення) 19:35, 6 липня 2015 (UTC)
Доброго вечора! Чи не можете сказати, яка ситуація з оцінюванням статей?--ATOS1812 (обговорення) 19:45, 12 липня 2015 (UTC)
Доброго дня! Сподіваюсь, що ви вже бачили результати конкурсу? --Учитель Обг 13:04, 14 липня 2015 (UTC)

Йо, і Ви теж, Тетяно, Учитель чи "молодець"

Приємно було Вас почути і коли мої дітиска заявили мені що хочуть востаннє спробувати доказати укр-вікі, що вони чогось варті саме на тому конкурсі - я погодив, себто переконав, що раз там оцінюватимуть достойні редактори (а не цензори) - аби пробувались. Тільки моя вимога: мінімум плагіату (все переказувати своїми словами, за виключенням визначень та спеціальної термінології) та свій стиль.

Стилем я називаю наближеність мови до літературної, так саме літературної, оскільки дитина має хист до літератури, то вона не повинна ламати себе заради людей із обмеженим словниковим запасом.

Наразі, я задоволений роботою дітей, на відміну від вікі-побратимів (хоча я їх розумію, не кожен ладен вислуховувати претензії щодо його роботи, або отримувати порції критики від тих, хто за щось мститься).... зрештою, бачу що й моїх чад «війна помсти наздоганяє»..... якщо маємо якісь світоглядні протиріччя це не значить: "якщо не годен зрубати сусідську яблуню - то потравлю йму всі яблука":)

Те що Ви мститеся, мене переконало ваше ставлення до роботи моїх дітей, доця вже підмітила, що один член жюрі дуже дивно "оцінює", я мав учора трохи часу і переконався, що хтось уже вибрав собі протеже (чи не одне) і робить численні преференції. Бо назвати статтю Дюрбе Джаніке Ханим ідеальною, а городище Кермен-Кир зарубати, це тре' реально загубити льорнету на кілька днів:)

Це ж треба, стаття списана (читай передерта!) з 5-6 сайтів першої десятки Гугл пошуковика!!! Яка має чи не в кожному абзаці СУТТЄВІ помилки (орфографічні, граматичні, пуктуаційні та смислові) і написана Простими!!! реченнями в 3-5 слів - отримала аж 6 БАЛІВ!!!! Тоді, як заради іншої статті дітьми!!!!! опрацьовано 15-20 різних веб-ресурсів, написано літературної мовою зі складнопідрядними/сурядними реченнями (навмисне вимагав, аби засвоювала/послуговувалася набутими в школі знаннями) і що це за професійний учитель, який зарізає усі бали (тобто навмисне навіть не враховуючи ОБОВЯЗКОВІ бали за оригінальність та джерела???). Дивина та й годі, якщо це така манера стимулювати кращих - то вона більш ніж дивна!!!

Якби це був одиничний випадок, не зважив, але це ж в кожному "оцінюванні" - тоді я приходжу до висновку, це помста. Так, я знаю завіщо, але чи гідно на дітях мститися. Загалом, не збираюся піднімати наші суспільнополітичні протиріччя, вони між нами!!!, як і людські, життєві (вони теж залишаються поміж нами).

Я знаю, що після цієї відвертої розмови, ви ще більше присікуватиметеся до роботи моїх дітисок, але тепер змушені будете таким же чином поводитися і зі всіма іншими (наближеними:) до вас учасниками (принаймі не підхалтурювати:).--Когутяк Зенко (обговорення) 07:51, 3 серпня 2015 (UTC) Даринка і Миколка й далі писатимуть літературною мовою, бо мають приклад батька, якого, на своїх початках, в укр-вікі та укр-інформ просторі, теж зчаста не розуміли, а тепер увесь цей простір рясніє, у вже не подекуди, справжньою українською мовою із літературним ухилом (а не суржико-канцелярським), врешті-решт і так буде і в укр-вікі (паростків того уже багато) - а тим хто знебарвлює та вихолощує українську мову (за старими совковими кальками) доведеться поступитися..... місцем:)

По-перше, я - Валентина! По-друге, у Вас - параноя! По-третє: переписка у ФБ між організаторами та членами журі доводить, що мій діагноз правильний. Додаю скріншоти розмови http://prntscr.com/808i6m http://prntscr.com/808ifn http://prntscr.com/808in6. Ще, бо Ви у своїй злості, напевно осліплий, хоча категорія таких людей бачить те, що хоче бачити й чути, щоб їй не говорили, додаю мої повідомлення із інших СО: [2] та [3]Вдаваться в деталі щодо мого професійного рівня та енциклопедичного стилю я не буду. Скандальнішої особи у Вікіпедії я не бачила! А щодо ваших "дітиськ", то мені їх шкода. Нехай Бог милує, виховуватись таким навіженим батьком! І прошу більше не постити мою сторінку своїми дурницями!--Учитель Обг 08:22, 3 серпня 2015 (UTC)

Архів

Доброго дня. Вам Валентина треба подбати про архівування своєї СО,забагато інформації. --Jphwra (обговорення) 10:31, 26 серпня 2015 (UTC)

Доброго дня. По-перше, пишіть на моїй сторінці без помилок, по-друге, як схочу. Це десь написано у правилах? --Учитель Обг 12:06, 26 серпня 2015 (UTC)

Лунарні міфи

Ви впевнені у вірності назви Лунарні міфи, можливо краще Місяць у міфології.

Впевнена! Ви маєте справу із вчителем історії та зарубіжної літератури... І навчіться правильно оформляти повідомлення на ОС, ставлячи свій підпис--Учитель Обг 22:04, 12 вересня 2015 (UTC)

Пам'ятки України: Крим

привіт. нагадую, що ще потрібно перевірити статті за:

після того Amakuha зробить фінальні таблички (станом на кінець конкурсу). церемонія нагородження планується на 17 — 18 жовтня 2015 року (субота/неділя), тому бажано перевірити максимально швидко, адже ще потрібно буде переможців запросити, призи купити. дякую! --アンタナナ 14:11, 29 вересня 2015 (UTC)

Постараємось зробити--Учитель Обг 21:36, 29 вересня 2015 (UTC)

Зауваження

Дякую за справедливі зауваження! Обіцяю виправити (бодай частково) за ці вихідні всі створенні конкурсні статті (за можливістю "легшого" навчального тижня до вихідних).--Arxivist (обговорення) 16:12, 6 жовтня 2015 (UTC)

Ок! --Учитель Обг 16:43, 6 жовтня 2015 (UTC)