Microsoft To Do

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
To Do
Тип Productivity
Task management
Операційна система Android
iOS
Windows 10
Web browser
macOS
Ліцензія Безкоштовне програмне забезпечення
Вебсайт todo.microsoft.com

Microsoft To Do (попередня назва Microsoft To-Do) – програма для управління завданнями, на основі хмарних сервісів. Дозволяє своїм користувачам керувати завданнями зі смартфона, планшета та комп’ютера. Цю технологію розроблено командою Wunderlist, яку придбала Microsoft, а окремі програми вводяться в існуючу функцію завдань у асортименті продуктів Outlook.

Історія[ред. | ред. код]

Microsoft To Do було вперше запущено для попереднього перегляду з базовими функціями у квітні 2017 року.[1] Пізніше було додано більше функцій, зокрема спільний доступ до списку завдань у червні 2018 року.[2]

У вересні 2019 року було випущено велике оновлення додатку з новим інтерфейсом користувача, більш схожим на Wunderlist. Назву також було дещо оновлено, було видалено дефіс із To-Do.[3]

Список літератури[ред. | ред. код]

  1. Your Preview of Microsoft To-Do. www.wunderlist.com. Архів оригіналу за 11 листопада 2020. Процитовано 19 грудня 2018.
  2. New in Microsoft To-Do: List Sharing and Steps. www.wunderlist.com. Архів оригіналу за 1 вересня 2020. Процитовано 19 грудня 2018.
  3. Foley, Mary Jo. Microsoft redesigns To Do to make it look more like its Wunderlist predecessor. ZDNet (англ.). Процитовано 9 вересня 2019.

Зовнішні посилання[ред. | ред. код]