Spider-Man: Edge of Time

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Spider-Man: Edge of Time
Обкладінка гри
Розробник Beenox, Other Ocean Interactive (DS)
Видавець Activision
Дистриб'ютор Nintendo eShop
Жанр(и) Action-adventure, Платформер
Платформа Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, 3DS
Дата випуску 4 жовтня 2011
Режим гри однокористувацька гра
Вік. обмеження ESRB: Teend[1]
OFLC (A): M / PGGBA, DS
PEGI: PEGI 12
Творці
Композитор(и) Gerard Marinod
Технічні деталі
Носій CD, DVD
Офіційний сайт

Spider-Man: Edge of Time (укр. Людина-павук: Грань Часу) — відеогра Activision, розроблена Beenox. Сюжет написаний Пітером Девідом[2][3]. Гра вийшла в світ 4 жовтня 2011 року[4]. Інформація про гру була вперше оголошена на WonderCon, 2 квітня 2011 року. Це третя гра про Людину-павука, після Spider-Man: Shattered Dimensions і Spider-Man: Friend or Foe, яку розробила Beenox. Після виходу гри Activision було вирішено, щоб у майбутньому Beenox була розробником всіх наступних відеоігор про Людину-павука.

Сюжет[ред. | ред. код]

У 2099 учений компанії «Алхімакс» Волтер Слоун, прагнучи отримати владу і багатство, подорожує в часі в наші дні, щоб використовуючи свої знання технологій майбутнього заснувати «Алхімакс» набагато раніше свого часу. Це спричиняє серйозні наслідки в майбутньому 2099-го, в якому панує антиутопія, а «Алхімакс» тримає світ у «залізному кулаці». Мігель О'Хара дізнається план Слоуна, виявляється, зміни торкнулися не тільки майбутнього, а й минулого, що призвело до загибелі Пітера Паркера від руки Анти-Венома. Мігель вирушає в минуле, щоб попередити Пітера, і тепер обидва павука повинні діяти спільно, щоб не лише врятувати майбутнє, а й життя Пітера Паркера.

Скріншот гри

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Під час гри гравцеві надається можливість керувати Людиною-павуком (Пітером Паркером) та Людиною-павуком 2099 (Мігелем О'Харою). Управління конкретним персонажем залежить від місії у грі.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. ESRB rating database
  2. Kato, Matthew (31 березня 2011). Spider-Man: Edge of Time Preview. Game Informer (англ.).
  3. Johnston, Rich (31 березня 2011). Peter David Writes New Spider-Man Game, "Edge Of Time". Bleeding Cool (англ.).
  4. Grant, Christopher (30 серпня 2011). Spider-Man: Edge of Time dated at Comic-Con, Spidey is Mr. October. Joystiq (англ.). Архів оригіналу за 20 липня 2011.