Ігри свідомості

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ігри свідомості
Країна  США
IMDb ID 12680508
minorpremise.com

Ігри свідомості (Minor Premise) — американський науково-фантастичний трилер 2020 року, знятий режисером Еріком Шульцем. Сценаристи — Ерік Шульц із Джастіном Моретто та Томасом Торрі.[1]

Про фільм

[ред. | ред. код]

Син вченого нейробіолог Ітан займається дослідженнями підсвідомості та сподівається перевершити наукову спадщину свого батька. Він веде відлюдний спосіб життя і працює над важливим науковим відкриттям. Його батько, знаменитий учений, нещодавно помер, так і не встигнувши закінчити дослідження, і тепер Ітан продовжує його справу.

Суть експерименту — навчитися ізолювати певні частини мозку за допомогою спеціального пристрою та через них контролювати емоції і поведінку людей.

Ітан одержимий своєю роботою, але його розрахунки довгий час не призводять до жодного результату. Одного разу він нарешті робить прорив, але експеримент призводить до несподіваних наслідків. Ітан часто втрачає свідомість, погано пам'ятає, що він робив, і починає дивно поводитися.

За допомогою своєї колишньої дівчини Еллі Ітан повинен зупинити зміни у своєму мозку, поки їх наслідки ще можна виправити.

Знімались

[ред. | ред. код]
Актор Роль
Сатья Шрідаран Ітан Ітан
Патон Ашбрук Еллі Еллі
Дана Ешбрук Малкольм Малкольм
Пурва Беді Маггі Маггі
Мелані Ніколлс-Кінг Дін Дін
Каррон Грейвс Лаурен Лаурен

Примітки

[ред. | ред. код]

Джерела

[ред. | ред. код]