Азіатсько-Тихоокеанська коаліція з чоловічого сексуального здоров'я

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Азіатсько-Тихоокеанська коаліція з чоловічого сексуального здоров'я (англ. Asia Pacific Coalition on Male Sexual Health) також відома як APCOM — це мережа некомерційних організацій, які поділяють місію покращення чоловічого сексуального здоров’я в Південній Азії, Східній Азії та на островах Тихого океану.

APCOM було створено в липні 2007 року після того, як делегати Міжнародної консультації з питань чоловічого сексуального здоров’я та ВІЛ у Делі 2006 року в Азії та Тихоокеанському регіоні виявили потребу в більшій організації у сфері чоловічого сексуального здоров’я[1].

APCOM було засновано як автономну регіональну коаліцію груп громадян, представників уряду, спонсорів, технічних консультантів і офіційних осіб ООН. Його місія полягає в наданні допомоги місцевим організаціям у захисті прав ЧСЧ і трансгендерних чоловіків[2].

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. APCOM - About APCOM. msmasia.org. 2011. Архів оригіналу за 27 липня 2011. Процитовано 7 липня 2011.
  2. Prioritizing Male Sexual Health In Asia Pacific - Region-Wide Coalition Addressing HIV And AIDS Among Men Who Have Sex With Men Launched. medicalnewstoday.com. Medical News Today. 29 серпня 2007. Процитовано 7 липня 2011.