Алея пам'яті загиблим на виробництві (Кременчук)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Алея пам'яті загиблим на виробництві
Тип алея
Відкрито 28 квітня 2011
Країна  Україна
Розташування Кременчук, біля входу на Свіштовське кладовище

Але́я па́м'яті заги́блим на виробни́цтві — алея в Кременчуці

Історія[ред. | ред. код]

28 квітня в Кременчуці біля входу на Свіштовське кладовище закладена Алея пам'яті та встановлений пам'ятний знак загиблим на виробництві. Цього дня в Україні з 2006 року наголошується День охорони праці. Цей день збігається зі Всесвітнім днем охорони праці, девіз якої в 2011 році по рекомендації міжнародній організації праці — «Система управління охороною праці: дорога до постійного вдосконалення»[1].

Участь в заході взяли заступник мера Калашник В. В., начальник відділу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань в Кременчуці Попов В. В., голова Автозаводської районної ради Коваленко В. Н., заступник начальника управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків і професійних захворювань України в Полтавської області Гришко В. Д., головний державний інспектор управління Держміськпромнагляду в Полтавської області Жабо Д. Е., а також представники підприємств, установ і організацій міста[1].

Після невеликого мітингу на честь акції, всі присутні на чолі із заступником мера Віктором Калашником взяли участь у висаджуванні дерев[1].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в У Кременчуці закладена Алея пам'яті загиблим на виробництві. Архів оригіналу за 18 травня 2011. Процитовано 29 квітня 2011.

Посилання[ред. | ред. код]