Але...(альбом)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Але...
Студійний альбом
Виконавець Ворст (гурт)
Дата випуску 2014
Жанр репкор
Тривалість 42:00

«Але...» — дебютний повноформатний альбом гурту «Ворст». Альбом був викладений у мережу для вільного завантаження 18 квітня 2014 року.

Список композицій[ред. | ред. код]

#НазваАвтор слівАвтор музикиТривалість
1.«Вхід»М'яч ДредболВорст1:34
2.«Але...»М'яч ДредболВорст4:06
3.«Війна»М'яч ДредболВорст4:22
4.«Пульс»М'яч ДредболВорст3:42
5.«Україно, прокидайся!»М'яч ДредболВорст2:46
6.«Сліди»М'яч ДредболВорст3:58
7.«Твої Ніжки»М'яч ДредболВорст3:24
8.«Антисуїцид»М'яч ДредболВорст4:38
9.«1 на 1»М'яч ДредболВорст3:02
10.«Божевільні танці»Сашко ПоложинськийТартак/Ворст2:40
11.«Слухайте!»М'яч ДредболВорст2:34
12.«Заборонена пісня»М'яч ДредболВорст; Механічний Апельсин; Фіолет; Брем Стокер; Шрі-Ланка3:08
42:00

Історія[ред. | ред. код]

Фронтмен гурту М’яч Дредбол (він же Ігор Панчук), відповідаючи на питання про досить довгий шлях до першого студійного релізу. «Щоразу з приходом нової людини запис платівки відкладався або переносився задля того, щоб музикант мав змогу спокійно вивчити існуючі партії та підібрати нові, а також навчився грати у команді й гармонійно влився у колектив», – розповідає він. Свіжий альбом «Ворст» складається з дванадцяти композицій, серед яких дві спільно записані з іншими музикантами пісні, кавер на відомий хіт гурту Тартак «Божевільні танці», а також ввідний інтро-трек. Як розповіли музиканти, можливо диск «Але…» вийшов не таким великим за часом звучання, як би їм того хотілося, але зупинятися на досягнутому вони вже точно не збираються і вважають альбом додатковою мотивацією для подальшої творчої діяльності.

У альбомі присутні дві співавторські композиції – дуетна пісня «Сліди», записана із лідером гурту «Фіолет» Колосом, а також «Заборонена пісня», створена у співпраці із гуртами «Механічний Апельсин», «Брем Стокер», «Шрі-Ланка» та вже згаданим раніше «Фіолетом». Ідея створення «Забороненої пісні» належить вокалісту «Механічного Апельсину» Юрію, який запропонував зробити таку собі солянку з кількома гуртами. У результаті вийшло так, що на чорновик пісні наклалися частинка стилю і особистості кожного з учасників задіяних музичних формацій, що не могло не сподобатись фронтену гурту «Ворст», який на своє прохання щодо розміщення композиції в новому альбомі отримав у результаті ствердну відповідь. Розповідаючи про другу дуетну композицію «Сліди», М’яч Дредбол зазначив, що вона з самого початку планувалася як feat-пісня із виконавцем, який зможе повністю її відчути та якнайширше і якнайкраще розкрити слухачеві її зміст. «Коли вона набрала теперішніх обрисів, то я одразу зрозумів, що хочу записати її з Колосом (Фіолет), адже мені дуже імпонує його творчість як романтика та відірваного хлопця одночасно. До речі на багатьох фестах ми вже грали цю пісню, а місце приспіву я просто пропускав, попереджаючи публіку, що тут буде співати Колос», – посміхається він.[1]

Музиканти[ред. | ред. код]

  • М'яч Дредбол — вокал
  • Богдан «Бо» Оніщук — гітара
  • Максим «So Be» Нещерет — діджей
  • Артем Сміт — бас
  • Рома Барабанов — ударні


Примітки[ред. | ред. код]

  1. [1] [Архівовано 14 липня 2014 у Wayback Machine.]Ворст – Але (notatky.com.ua)

Посилання[ред. | ред. код]