Гиват Хальфон не відповідає

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Гиват Хальфон не відповідає
גבעת חלפון אינה עונה
Жанр Кінокомедія
Режисер Асі Даян
Продюсер Naftali Alterd
У головних
ролях
Yisrael Poliakovd, Shaike Levid, Gavri Banaid, Aryeh Moskonad, Oshik Levid, Menachem Zilbermand, Moshe Ish-Kassitd, Tuvia Tzafird, Miki Kamd, Nitza Shauld, Hana Laszlod, Reuven Adivd, Reuven Dayand і Naftali Alterd
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 92 хв.
Мова Іврит
Країна Ізраїль Ізраїль
Рік 1976
IMDb ID 0073052
CMNS: Гиват Хальфон не відповідає у Вікісховищі

Гиват Хальфон не відповідає (івр. גבעת חלפון אינה עונה‎, Височина «Хальфон» не відповідає)  — ізраїльська кінокомедія 1976 року режисера Асі Даяна.

Культовий фільм за участю тріо HaGashash HaHiver[en].

Сюжет[ред. | ред. код]

У цій комедії сержант Джинджа відправляється з військової бази в коротку відпустку, щоб зробити пропозицію своїй коханій Яелі. Дорогою назад він повинен захопити з собою одного резервіста-відмовника Сержіо Констанца. Віктор, батько Яелі, не погоджується видати її заміж і Яелі в таємниці від всіх, включаючи Джинджа, залишає будинок, сховавшись в армійському джипі Джинджа. У Віктора є свої рахунки з пройдисвітом Сержіо Констанца. Дізнавшись що Сержіо призвали на резервіста службу, він відправляється слідом за ним. В результаті військова база, яка перебуває всього за декілька кілометрів від розташування противника на Синайському півострові, перетворюється на суцільний карнавал.

Посилання[ред. | ред. код]