Двоє у новому домі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Двоє у новому домі
рос. Двое в новом доме
Жанр мелодрама
Режисер Тофік Шахвердієв
Сценарист Анатолій Гребнєв
У головних
ролях
Марія Соломіна
Олександр Абдулов
Еммануїл Віторган
Оператор Микола Покопцев
Композитор Ісаак Шварц
Кінокомпанія «Ленфільм»
Тривалість 81 хв.
Мова російська
Країна СРСР СРСР
Рік 1978
IMDb ID 0383333

«Двоє у новому домі» (рос. «Двое в новом доме») — російська радянська мелодрама, знята на кіностудії «Ленфільм» у 1978 році режисером Тофіком Шахвердієвим.

Сюжет[ред. | ред. код]

Сергій, робітник радіозаводу, студент-заочник, і Неля, гід «Інтуриста», порівняно недавно одружилися, але вже переживають серйозну сімейну кризу. Перші життєві труднощі загрожують зруйнувати їхній шлюб. Молодому подружжю доводиться поєднувати навчання з роботою, тулитися з маленькою донькою на приватній квартирі, відчувати матеріальну скруту. Будні стали дратувати Нелю, але ще більше її дратує чоловік. Сергій — хороший чоловік, люблячий дружину і дочку, але дружині він здається тюхтієм, недотепою, занадто м'яким і який не вміє постояти за себе. Інша справа Волков, начальник відділу, де працює Неля. Цілковита протилежність Сергію, він, навпаки, людина заповзятлива, у розквіті сил, справжній чоловік і еталон надійності…

Знаючи про роман дружини, Сергій страждає, однак, не перестає кохати її і ніжно піклуватися про неї. Неля, з одного боку, сповнена рішучості змінити своє життя на краще, з другого — відчуває страх перед прийдешньою зрадою. Зрештою життя начебто налагодилася. Неля повертається до чоловіка, молода сім'я отримує довгоочікувану квартиру. Але що їх очікує в майбутньому?

У головних ролях[ред. | ред. код]

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]