Дитячий світ (канал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Дитячий світ
Країна Росія Росія
Зона мовлення СНД і Балтія
Власник(и) Телекомпанія рос. «МедиаМарт»
Заснована 1997
Інтернет http://www.detskiymir.tv/

Дитячий світ (рос. «Детский Мир») — російський дитячий телеканал, який транслюється щоденно. На каналі представлені: мультфільми часів СРСР, дитячі фільми, казки та інше.

Програми[ред. | ред. код]

До 2009 року на телеканалі «Дитячий Світ» транслювалися виключно радянські та російські фільми та мультфільми. Однак з січня 2009 вміст телеканалу змінився. До його програми були включені мультфільми та мультсеріали з інших країн, наприклад: «Кішки-роботи», «Супергерої» і т. д. У другій половині 2010 року від іноземних мультфільмів знову відмовилися, але в 2011 році зарубіжні мультфільми знову повернулися на телеканал. До того ж, з 2009 по каналу стали транслюватися фільми, зняті на Одеської кіностудії, наприклад, «Пригоди Електроніка», «Камертон», чого до 2009 не спостерігалося.

Також, вперше за всю історію телеканалу, з середини 2009, між фільмами і мультфільмами почала транслюватися реклама.

Логотип[ред. | ред. код]

Логотип являє собою вісь координат (аналогічні логотипи були у всіх власних каналів НТВ+ з 1997 по 2002 роки. Зліва зверху написано слово рос. ДЕТСКИЙ, внизу написано рос. «МИР». Між цими словами розташована кулька так же, як і у телеканалу НТВ. Шрифт літер маленький. Логотип напівпрозорий. Розташовався у лівому нижньому кутку.