Думай і багатій

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Думай і багатій»
Автор Наполеон Гілл
Мова англійська
Тема self-help bookd
Жанр нон-фікшн
Видано 1937

Думай і багатій (англ. The Think and Grow Rich Action Pack) — нехудожня книга Наполеона Гілла, успішного лектора, автора та бізнес-консультанта. Вперше опублікована в 1937 році. До 2015 року у світі було продано понад 100 мільйонів копій. В 2017 перекладена українською мовою видавництвом «Наш формат» (перекладач — Ганна Кирієнко) і видавництвом «Клуб сімейного дозвілля» (перекладач — Марта Сахно).

«Думай і багатій»
обкладинка українського перекладу книги
Автор Наполеон Гілл
Назва мовою оригіналу The Think and Grow Rich Action Pack
Країна США
Мова англійська
Тема self-help bookd
Жанр нон-фікшн
Укр. видавництво Наш формат, Клуб сімейного дозвілля
Видавництво Hawthorn, TarcherPerigee, Plume,
Видано 1937
Видано українською 2018
Перекладач(і) Ганна Кирієнко(НФ), Марта Сахно(КСД)
Сторінок 264
ISBN 978-617-7388-96-7(НФ), 978-617-12-4120-6(КСД)

Огляд книги[ред. | ред. код]

«Думай і багатій» базується на матеріалах попередньої книги Н. Гілла «Закон успіху[en]», результатах більш ніж 20-ти річного дослідження особистостей, яким вдалось досягти грандіозних успіхів.

Вперше опублікована в роки Великої Депресії книга стала беззаперечною класикою мотиваційної літератури, яка заполонила весь світ та подарувала всесвітню славу Наполеону Гіллу. Натхненний ідеями мультимільйонера, бізнес-магната та філантропа Ендрю Карнегі, автор створив шедевр, який ще називають візитною карткою слави і багатства та стандартом жанру мотиваційного мислення, особистісного розвитку та самовдосконалення.

В той час як назва та зміст книги напряму стосуються шляхів збільшення доходів, автор наполягає, що його філософія може допомогти не тільки в питаннях матеріального достатку, але й в реалізації бажань та намірів стати успішним в будь-якій сфері життя.

Книга, яка змінила життя мільйонів чоловік, жінок та молоді, створила цілу спадщину досягнень, що включає колишніх та діючих лідерів в бізнесі, уряді та громадських організаціях.

Ця філософія успіху призначена для широкого загалу та викладена в книзі у вигляді покрокової інструкції — 13 розділів, а саме: бажання, віра, самонавіювання, спеціальні знання, уява, планування, рішення, наполегливість, сила розуму, таємниця сексуальної сублімації, підсвідомість, мозок та шосте чуття.

Книга буде цікавою для всіх, хто хоче дізнатись як управляти власними фінансами, досягти постійного та стабільного фінансового зростання. Бажання, віра і наполегливість можуть надихнути на великі досягнення, якщо ви полишите негативні думки позаду і зосередитесь на довгострокових цілях[1].

Переклад українською мовою[ред. | ред. код]

  • Гілл, Наполеон. Думай і багатій / пер. Ганна Кирієнко. К.: Наш Формат, 2017. — 264 с. — ISBN 978-617-7388-96-7
  • Гілл, Наполеон. Думай і багатій / пер. В'ячеслав Сахно. Харків: Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2017. — 256 с. — ISBN 978-617-12-4120-6

Примітки[ред. | ред. код]

  1. The Think and Grow Rich [Архівовано 12 жовтня 2018 у Wayback Machine.] www.naphill.org (англ.)

Посилання[ред. | ред. код]