Еллі Паркер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Еллі Паркер
англ. Ellie Parker
Жанр драми / комедії
Режисер Скотт Коффі
Продюсер
Сценарист Скотт Коффі
У головних
ролях
Оператор Скотт Коффі
Композитор Ніл Джексонd
Кінокомпанія Kailua Productions
Dream Entertainment
Дистриб'ютор Strand Releasingd і Netflix
Тривалість 95 хвилин
Мова англійська
Локалізація фільм не озвучили українською мовою для прокату в Україні
Країна США США
Рік 2005
Кошторис 4 мільйони доларів
Касові збори $34,410
IMDb ID 0436262
Ellie Parker на сайті IMDb (англ.) ]

Еллі Паркер - американський фільм 2005 року комедія-драма за сценарієм та режисурою Скотт Коффі. У головній ролі зіграла Наомі Уоттс- молода жінка, яка бореться як актриса в Лос-Анджелес. Фільм зосереджений на цитаті з прологу Вільяма Шекспіра Генрі V:

Ой, коли б муза, полум'я подібна,
Звів до небес за натхненням.
І якщо б царство нам служило сценою,
Князі акторами а государі дивилися б на потужній драми хід.

Еллі Паркер почалася як короткометражний фільм, який був показаний на 2001 році Кінофестиваль у Санденсі. За допомогою портативної цифрової камери режисер-режисер Скотт Коффі в різні періоди часу протягом наступних чотирьох років розширив її до повнометражного фільму. Остаточно він вийшов у 2005 році.

Сюжет[ред. | ред. код]

Еллі Паркер - це історія австралійської актриси, яка намагається пробитися до Голлівуду. Еллі досить молода, щоб усе ще їздити на прослуховування туди-сюди по Лос-Анджелесі, переодягаючи гардероби та ляскаючи макіяж по дорозі, але настільки доросла, що майбутнє відчувається "скоріше загрозою, ніж обіцянкою". Вона живе зі своїм розпусним хлопцем-музикантом (Марк Пеллегріно), який залишає її майже такою ж незадоволеною, як і будь-яка інша частина її життя, і має нечітке визначення слова "вірність". Зрозуміти їх сюрреалістичне та принизливе існування Голлівуду допомагає її найкращий друг Сем (Ребекка Рігг), ще одна незайнята актриса, яка пробує свої сили в дизайні, яка відвідує курси акторської майстерності з Еллі, щоб залишатися різкою. Коли Еллі потрапляє у фендер-бендер з хлопцем, який стверджує, що він кінематографіст (Скотт Коффі), її погляд на її роботу та світ знайомств починає змінюватися. Чеві Чейз також виступає в ролі агента Еллі.

Акторський склад[ред. | ред. код]

Поява[ред. | ред. код]

Уоттс, Коффі та Пеллегріно працювали разом над Девідом Лінчем Малхолланд Драйв, де Уоттс пробився,'Еллі Паркер' зросла з дружби, зав'язаної між Уоттом та режисером і сценаристом Коффі. Він був знятий на цифрову камеру протягом п’яти років, розпочавши своє життя з коротких серій з персонажем Уотса.

Зовнішні посилання[ред. | ред. код]